SKBS Romania-Producator Conveioare cu rola-banda-lant

Un sistem de conveioare profesional este partea din echipamentul de manipulare mecanică care transportă materialele dintr-un loc în altul.

Conveioarele sunt elemente comune în aeroporturi, șantieri și multe alte locații. Sunt utile oriunde trebuie transportate și alimentate articole dintr-un loc în altul, făcând procesul mai ușor, mai rapid și mai convenabil. Transportoarele industriale sunt similare cu acestea, dar sunt proiectate pentru a rezista la sarcini mari de lucru, condiții meteorologice extreme, precum și pentru a se deplasa în direcții diferite și în unghiuri ciudate.

Dacă nu ar fi conveioarele, materialele ar trebui alimentate manual, ceea ce implică angajarea forței de muncă și creează propriul set de provocări ale resurselor umane. Munca umană este mult mai puțin eficientă și nu este foarte rentabilă pe termen lung. Pentru a depăși aceste și alte provocări, transportoarele comerciale sunt utilizate într-o varietate de industrii, cum ar fi produsele alimentare, farmaceutice, depozite, producție, transport, precum și reciclare.

Conveioarele de la SKBS Romania vin în diferite dimensiuni și forme. Aceste variabile se schimbă în funcție de tipul industriei în care sunt utilizate. Unele dintre tipurile comune includ:

Conveioarele cu lanț – Cunoscute și sub numele de benzi transportoare cu lanț, acestea sunt proiectate pentru a transporta volume mari de produse. Veți găsi că acestea sunt folosite pe podeaua de lucru, în majoritatea cazurilor transportând deșeuri. Transportoarele cu bandă cu lanț sunt folosite ca sortări de linii de sortare, linii mixte și presă de balotat lateral.

Conveioarele cu bandă din oțel – utilizează două tipuri de modele de curea – balama de pian și șorț din oțel. Aceste transportoare pot transporta o greutate serioasă, în general de la 20 la 50 de tone în fiecare oră. Datorită acestui tonaj, acestea sunt folosite în aplicații de alimentare grele, cum ar fi compactoare, conducte de deșeuri mixte grele și baloturi de rezistență 2 RAM.

Transportoare cu pat glisant – conveioarele glisante sunt utilizate în aplicații în care o bandă cu lanț este prea slabă și o bandă de oțel este prea grea. Acestea au capacități care încep de la 1 tonă și urcă până la 15 tone și vin cu un mecanism care variază viteza, permițând operațiuni lente până la rapide. Acestea sunt utilizate pentru alimentarea preselor de presare laterale și a preselor orizontale.

Linii de sortare MRF – Acesta este un tip de transportor care nu este standardizat și are o combinație de pat glisant, curea cu lanț și curele de oțel. Aceste transportoare sunt proiectate conform cerințelor individuale ale clientului.

Descopera acum si gama de rampe de egalizare SKBS

Postați comentarii