Tavile automotive – optiunea perfecta pentru piese de masini sau alte piese industriale

In ultima vreme, se observa o crestere tot mai mare vizavi de interesul pentru diferitele tipuri de tavi automotive. Acestea sunt tavi din plastic, care separa piesele, in timp ce le ofera maxima protectie la transport, depozitare precum si in diferite faze de lucru.

Process Color va pune la dispozitie tavi de diferite dimensiuni si adancimi si grosimi, de unde puteti alege in functie de marimea pieselor care trebuie ambalate. Este vorba despre ambalaje ce se remarca prin maxima rigiditate si un grad inalt de eficienta. In funcție de modul de exploatare tavile pot fi de unica folosinta sau reutilizabile.

Cele reutilizabile sunt proiectate cu mare atentie la detalii pentru a putea fi cat mai frumos stivuite, ocupand jumatate din volumul corespunzator cu piese. In acest fel, se optimizeaza spatiul de depozitare si transport. Pentru piese cu greutate mare, se folosesc tavi ce prezinta o rigiditate suplimentara in timpul manipularii si transportului.

Tavi automotive cu un grad de protectie ridicat

Modul in care sunt proiectate aceste tavi automotive face ca fiecare articol sa fie pastrat in propriul cuib de formă precisa. Vorbim despre o solutie de ambalare foarte practica ce impiedica produsele sa se atinga intre ele si sa se deterioreze. Tavile special create pentru piesele auto pot fi ambalaje de dimensiuni mici, medii si mari.

Acestea sunt prevazute cu sau fara capac si pot fi personalizate in functie de necesitati. Modalitatea de ambalare astfel rezultata ofera stabilitate si protectie in timpul manipularii, depozitarii si expedierii.

Tavile automotive reprezinta alegerea ideala pentru profesionisti

Datorita faptului ca aceste tavi automotive se pot depozita in straturi multiple de produse aduce un mare avantaj. Volumul castigat ofera economii substantiale la depozitare si transport. Prin plasarea unei cantitati mai mari de piese in aceeasi unitate de ambalare, faci mari economii de spatiu.

Mai mult decat atat, zona de lucru ramane curata si ordonata si totul este pus in ordine. Beneficiul suprem consta in faptul ca nu sunt necesare elemente suplimentare de fixare sau de protectie pentru a depozita tavile in mod individual.

Tavile automotive pastreaza produsele curate si in perfecta siguranta, impiedicand deteriorarea acestora. In cazul altor metode de ambalare individuala cum ar fi cutiile de carton, piesele isi pot pierde din aspect si proprietati daca sunt transportate pe o distanta lunga de drum.

Plasticul de inalta calitate este un material esential pentru aceste tavi si le mareste considerabil gradul de functionalitate. Folositi-le cu incredere pentru ca toate componentele ambalate sa se pastreze in maxima siguranta. Acestea confera pieselor auto un aspect profesional si ingrijit, fara sa afecteze in mod negativ continutul. In plus, pot fi spalate si refolosite pentru ca rezista foarte bine in timp.

Nu mai sta pe ganduri si depune rapid o comanda online de tavi automotive accesand site-ul processcolor.ro.

Postați comentarii