True HR – un software HR care permite gestionarea electronică a pontajului angajaților

Monitorizarea programului angajaților este mai ușoară cu True HR, un software HR care deține funcționalități complexe, de la administrarea personalului, până la generarea de contracte și documente, sau chiar trainingul și evaluarea angajaților. De asemenea fiind un software pontaj, monitorizarea programului de lucru al angajaților, a turelor și a orelor extra lucrate se realizează electronic, colectarea datelor fiind mai ușor de realizat.

De ce să alegi un software HR pentru administrarea personalului și a pontajului?

Când ne referim la administrarea personalului, gândul ne zboară la o multitudine de sarcini birocratice: contracte de muncă, anexe la contracte, adeverințe și o serie de rapoarte. Cu atât mai mult dacă ne referim la o echipă de peste 100 de angajați. True HR este o soluție software de administrare a personalului ce are 17 module menite să răspundă la cât mai multe nevoi: administrare de personal, generare documente și rapoarte, gestionare angajați care lucrează în regim de telemuncă, recrutarea angajaților, training pentru persoanele noi, portalul angajatului pentru a facilita comunicarea cu departamentele de resurse umane, evaluarea performanței și chiar gestionarea delegațiilor și a deconturilor.

De ce să alegi True HR? Pentru că permite gestionarea tuturor sarcinilor în format electronic. Centralizează toate documentele într-un singur loc și permite setarea unor notificări pentru a putea urmări mai ușor modificările ce s-au făcut, sau cele viitoare.

Software pontaj – gestionează în format electronic pontajul angajaților

Vorbim de digitalizare tot mai intens în ultima perioadă. Ei bine, în fapt, în cadrul departamentelor de resurse umane digitalizarea nu este o noutate, soluții software de pontaj sau de administrare a resurselor umane existând chiar din deceniile trecute.

Pontajul angajaților este una dintre cele mai solicitante sarcini care implică multă atenție și precizie. Este important ca acesta să fie realizat corect pentru că pe baza lui se realizează calculul salarial. Fie că vorbim de angajați care lucrează după un program fix, fie că unii lucrează în schimburi, iar, mai nou, îmbină lucrul de la distanță cu cel de la sediul, True HR software pontaj te ajută să menții o evidență clară asupra muncii angajaților. Mai mult:

  • Scapi de munca manuală de introducerea foilor de prezență;
  • Poți opta și pentru instrumentul HR in Touch care permite colectarea datelor de prezență pe baza unui sistem de punch in și punch out prin autentificarea cu cartela de pontaj;
  • Poți programa calcularea automată a orelor suplimentare;
  • Pe baza datelor de pontaj poți genera rapoarte complexe, corecte și detaliate;
  • Datele de prezență sunt corecte și mai ușor de gestionat / corectat (dacă este cazul);
  • În cazul în care unii angajați lucrează pe mai multe proiecte sau centre de cost, poți gestiona multiple programe de lucru.

True HR este prezentă pe piața soluțiilor IT pentru HR și pontaj de 24 ani, iar în prezent este utilizată cu încredere de peste 500 de parteneri de renume național și chiar internațional. Află mai multe detalii la office@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

Postați comentarii