Tu ai citit Micul Print? Ai ocazia sa gasesti cartea in oferta unui anticariat online

Una dintre cele mai recomandate carti pentru copii, ce vor fi recitite si la adolescenta sau la perioada adulta pentru a fi mai usor de inteleasa ideea principala este Micul Print, scris de Antoine de Saint Exupery, usor de gasit in oferta unui anticariat de carti, de exemplu Printrecarti la un pret foarte bun.

Micul Print este o carte care, dincolo de simplitatea aparenta, tin ascunse adevarate lectii dupa cuvintele folosite, pe care multi le inteleg tarziu si putini au curajul de a le deslusi si de a si le insusi. Micul Print poarta semnatura scriitorului francez, fiind o poveste despre un omulet mic, cu un suflet mare.

Pentru a intelege Micul Print, este necesar sa o citesti in cele trei etape ale vietii

Pentru a intelege povestea din Micul Print, cititorii trebuie sa o citeasca in cele trei etape ale vietii lor, adica la copilarie, la adolescenta si la maturitate, pentru ca mesajul se va reflecta altfel in fiecare etapa in parte. Micul Print este un roman usor de gasit pe piata in oferta unui anticariat din Bucuresti si cu siguranta ii va fascina pe cititorii mari si mici.

Daca este citita la maturitate, spre exemplu, aceasta carte va avea un cu totul alt inteles, ceea ce inseamna ca va fi mult mai apreciata. Micul Print da tuturor, atat celor mari, cat si celor mici, o lectie, devenita certitudine, aceea de a descoperi cat de ciudati sunt oamenii, cat de putin le trebue sa fie fericiti si cat de usor uita ca au fost odata copii.

Anticariat de carti | anticariat din Bucuresti | PrintreCarti.ro

anticariat de carti

Mesajele transmise de romanul Micul Print

Mesajele transmise de romanul Micul Print ce poate fi regasit inclusiv in oferta anticariatului PrintreCarti.ro sunt atat de profunde, incat aproape ca nu pot fi descifrate in copilarie. Cartea nu numai ca uimeste cu mesajele pe care le transmite, ci si prin ilustratiile create chiar de autor. Aparent o poveste pentru copii, Micul Print este in realitate o carte de mare complexitate in ceea ce priveste mesajul dorit sa fie transmis. Sensibilitatea, generozitatea, filosofia, tristetea, nemultumirea, inocenta sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu romanul Micul Print.