Unde gasesc servicii de inchirieri auto fara garantie in Alba Iulia?

Bun. Inainte de toate sa incepem cu inceputul. In toate orasele mici, serviciile oferite de companiile romanesti sunt destul de precare. Acest articol este destinat serviciului de rent a car din Alba Iulia. Astfel, nu vom bate campii cu serviciile din alte orase si de asemeni nu vom discuta despre alte domenii de activitate.

Deci, vom vorbi de aceasta data, cat mai specific despre domeniul de inchirieri auto din Alba Iulia. Vom discuta ce inseamna rent a car fara garantie si cum ar ajuta aceasta optiune piata de inchirieri auto din acest oras.

Ce inseamna rent a car fara garantie si cum ajuta acest serviciu piata de inchirieri auto din Alba Iulia?

Garantia auto este un sistem impamantenit in zona de rent a car cu foarte mult timp in urma. Foarte multe companii de inchirieri auto din strainatate au adoptat acest sistem cu bratele deschise. Cu toate acestea, implementarea acestui sistem pe piata de rent din Romania, a reprezentat o problema. Spre exemplu: Cu toate acest modul exista de foarte mult timp, in orasul Bucuresti a inceput sa fie implementat corect incepand cu anul 2018.

Acum, pentru ca vorbim de orasul Alba Iulia, acest serviciu nici nu exista pana acum 3 luni. Inainte de a va spune cine practica sistemul de rent a car fara garantie in orasul Alba Iulia, vrem sa va explicam inainte de toate ce inseamna acest serviciu.

Ce inseamna serviciul de rent a car fara garantie?

Garantia auto reprezinta o suma de bani fixa pe care agentul de rent o blocheaza in contul clientului. Aceasta va fi deblocata daca si numai daca, masina predata in momentul returnarii de catre client, nu va avea nici o dauna.

In cazul in care masina este returnata cu avarii si se demonstreaza ca acestea sunt produse de client,… Firma de rent a car va retine toata garantia sau o parte din aceasta.

Inchirieri auto fara garantie auto

Inchirierea auto fara garantia propriu-zisa, va anula in totalitate aceasta suma de bani. Ea va fi inlocuita cu doua modalitati de lucru:

  • Asigurarea de rent a car totala
  • Asigurarea de rent a car partiala

Prima din ele va anula in totalitate garantia auto. A doua, va inlocui doar o parte din aceasta. Procentul inlocuit este stabilit de fiecare companie de inchirieri auto. In cazurile obisnuite, garantia auto poate fi intre 5 si 10 la suta din valoarea masinii. Asigurarea zilnica totala va fi intre 2 si 5 la suta din garantie. De asemeni, asigurarea partiala va fi intre 1 si 3 la suta din garantie.

Ceea ce trebuie sa tineti minte este ca: Asigurarea zilnica se plateste pe ziua inchiriata, indiferent de situatie.

Acum ca am lamurit sistemul de rent a car fara garantie,… Haideti sa vedem cum si de cine este implementat acest serviciu in orasul Alba Iulia.

Cum si de cine este implementat serviciul de rent a car fara garantie in Alba Iulia?

In urma cu 3 luni a fost implementat serviciul de inchirieri masini fara garantie in orasul Alba Iulia. Compania care a adus acest sistem de inchiriere se numeste Rent-4U si este singura, care practica acest modul de inchiriere in judetul Alba.

Totul este mult simplu! Comanda pentru inchiriere se realizeaza direct pe site. Se alege orasul Alba Iulia si se alege optiunea de inchiriere fara garantie. Nu este nevoie de card, de cont si de alte elemente, care ingreuneaza in totalitate acest procedeu.

Procesul este destul de transparent. Se plateste serviciul la inceputul inchirierii, calculandu-se toate taxele aferente.

Acest sistem de inchirieri masini din Alba Iulia era necesar sa fie implementat. Va spunem in randurile urmatoare si de ce…

De ce este necesar sistemul de inchirieri masini fara garantie in orasul Alba Iulia?

In orasul Alba Iulia infrastructura s-a dezvoltat destul de mult in ultimii ani. De asemeni, cele doua aeroporturi din apropierea judetului Alba, aduc din ce in ce mai multi turisti.

Serviciile turistice ( pensiuni, obiective, restaurante ) se imbunatatesc din ce in ce mai mult. Astfel, va fi cazul ca si domeniul de rent a car sa se aduca elemente cat mai utile clientului din Alba Iulia.

Acestea au fost toate informatiile noastre referitoare implementarea serviciului de inchirieri auto fara garantie in Alba Iulia. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului si va dorim drum intins!

Postați comentarii