Utilizează un soft payroll și generează automat fluturașii de salariu

Pe lângă funcțiile de bază de calcularea salariilor și indemnizațiilor, un soft payroll te poate ajuta să execuți mai multe sarcini. Opțiunea de „generează fluturaș salariu” este una dintre ele, care te ajută să comunici în timp util angajaților toate detaliile legate de sistemul de remunerație. Adevărul este că tehnologia a luat tot mai mult avânt, de aceea, softurile payroll au mai multe funcționalități în prezent, decât la începuturile lor. Cu alte cuvinte, softurile actuale au transpus în format digital toate sarcinile din departamentul de salarizare. Tot ce se făcea manual, acum se poate gestiona și în format electronic.

Softul payroll – ajutorul de nădejde al specialistului în salarizare

De multe ori, în acest secol al vitezei, așa cum este numit, simțim că timpul nu ne este cel mai bun prieten. Așa se face că ne simțim adesea aglomerați de sarcinile pe care nu reușim să le ducem la bun sfârșit în timp util. Cu atât mai mult în departamentele de salarizare, unde respectarea termenelor limită este atât de prioritară. Însă aici intervine tehnologia. De ce? Pentru că preia toate sarcinile repetitive și le face automat. Un soft payroll calculează toate salariile și indemnizațiile. Ulterior generează fluturaș salariu și îl trimite angajatului direct pe mail. Specialistul payroll trebuie doar să emită acțiunile cu ajutorul unor clickuri.

Calitatea comunicării cu angajații crește în mod considerabil pentru că ei primesc la timp toate informațiile de care au nevoie legate de salariu. În fluturașul de salariu angajatul poate vedea toate detaliile: salariul brut, sumele extrase pentru taxe și asigurări, zilele de concediu, comisioanele, avansurile sau reținerile. Altfel spus, el va putea înțelege concret fiecare calcul și care este explicația pentru suma pe care a primit-o în cont.

Generează fluturaș de salariu automat și scapă de bătăile de cap

În cazul în care calculele salariale se fac manual, evident fluturașul de salariu trebuie creat separat, tot manual. O muncă destul de dificilă, care presupune nu doar timp, cât efort și atenție. Pentru afacerile cu un număr mic de angajați această sarcină nu este o povară, însă ce se întâmplă în companiile mari, unde vorbim de zeci, sute sau chiar mii de angajați? Cum să faci față fluxului de gestionare a tuturor salariilor și fluturașilor în acest caz? Desigur, cu un soft payroll care generează fluturaș salariu. Datele sunt precise și corecte, iar angajatului îi va fi mai ușor să înțeleagă toate detaliile.

UCMS by AROBS deține soluția software dp-Payroll care vine ca răspuns la necesitățile existente. Fiind construită în 19 module, aplicația este actualizată la zi cu noutățile legislative. Prin urmare, precizia calculelor este sigură, iar salariile și documentele se trimit la timp.

Fă din timp cel mai mare aliat al tău, muncește eficient! Solicită detalii despre cum poți să automatizezi sarcinile cu dp-Payroll la office@ucms.ro sau la 0720534424.

Postați comentarii