Vise pufoase si moi cu ajutorul unor lenjerii de pat cocolino!

Cui nu ii place sa ajunga acasa dupa o zi lunga si racoroasa de toamna sa se inveleasca cu lenjerii de pat Cocolino? Daca este visul tau sa te scufunzi in materialul gros si pufos al blanitei care se asemana cu un ursulet care iti imbratiseaza perfect corpul, facandu-te sa te simti de parca ai imbratisa un ursulet care se aseamana cu un norisor facut din puf.

De unde vine numele de Cocolino al acestor asternuturi?

lenjerii de pat cocolino

Datorita materialului din care sunt confectionate care este unul fros si pufos si care are scopul da iti oferi momente pline de rasfat odihna si confort pe tot timpul serii. De asemenea, setul de lenjerii de pat Cocolino este realizat din microfibra plusata care ofera asternutului textura sa faimoasa care este moale si placuta la atingere, dar si un aspect termic ridicat, ideal pentru anotimpul rece.

Cum trebuie ingrijite aceste lenjerii de pat Cocolino?

Desi aceste asternuturi beneficiaza de o calitate net superioara lenjeriilor obisnuite, daca nu sunt ingrijite corect, sansele ca ele sa se deterioreze mai rapid in timp sunt extrem de mari.
Pentru acest lucru, este necesar sa respectati intotdeauna acele indicatii pe care, atat producatorii, cat si distribuitori le ofera cu privire la produsele vandute.
De altfel, la fel de important este si modul in care va depozitati asternuturile. Fie ca este vorba de aceste asternuturi plusate sau oricare alt tip, trebuie sa aveti grija unde le depozitati pentru a va bucura de ele mai mult timp.
Este indicat sa nu alegeti temperaturi mult prea mari pentru asternuturile voastre, caci exista marele risc de a strica in timp fibra asternutului. Si de asemenea, daca este posibil, dupa ce ati uscat niste astfel de asternuturi pentru dormitor, sa dati o data cu fierul de calcat peste aceasta.

Recomandari:

  • Preveniti cu orice pret aparitia cutelor ori a molilor cu produse profesionale de calitate;
  • Spalati-le cel putin o data la aproximativ doua saptamani;
  • Nu folositi produse cimice pentru indepartarea petelor, ci mai de graba detergenti naturali.

Cumpara cele mai bune lenjerii de pat Cocolino de la Patone!

Lenjeriile Cocolino oferite de catre Patone pot sa transforme dormitorul tau in doar cateva clipe. Un set de lenjerii de pat Cocolino sunt perfecte pentru camera oricui datorita faptului ca sunt realízate dintr-un material plusat care creste cu mult mai mult gradul de confort.

Patone este un magazin online de unde puteti cumpara cele mai bune si mai ieftine lenjerii de pat de pe piata. Veti gasi lenjerii de pat din bumbac, din bumbac satinat, 3D, Cocolino si toate lenjeriile sunt Fabricate in Romania. Pentru mai multe informatii va asteptam pe www.patone.ro sau la numarul de telefon: 0726513956

Alege calitatea, alege Patone!