Producator tamplarie PVC și aluminiu – W&M

Windows & More a fost un producator tamplarie mereu focusat pe dezvoltare, menținerea calității serviciilor la cele mai înalte standarde și oferirea unor prețuri corecte. Păstrăm cu strictețe aceleași principii care ne-au propulsat în branșă și le îmbunătățim, astfel că oferim mereu tâmplărie PVC și aluminiu din materiale superioare calitativ.

Cine suntem

În 2007 s-a născut o afacere orientată spre clienți, care ținea de producția de tâmplărie PVC și care își propunea să aducă un plus în această piață prin inovație, soluții optime și principii bine stabilite. Astăzi, în 2022, aceste elemente rămân în continuare importante aspecte ale modului nostru de funcționare, fiind astfel în stare să menținem calitatea serviciilor pe care le oferim la cele mai înalte standarde europene. Având o acoperire atât pe plan local, cât și în unele dintre cele mai importante state europene (Italia, Franța, Germania, Elveția, Belgia, Anglia, Spania, Austria, Polonia, Norvegia, Olanda), Windows & More este un producator tamplarie adaptabil oricărui tip de comandă, iar tâmplăria noastră PVC și aluminiu este aleasă din multe alte opțiuni.

Ce oferă Windows & More

Pe lângă produsele de tâmplărie PVC și aluminiu (uși, ferestre, rulouri, obloane și multe altele), echipa noastră oferă și servicii de consultanță. Cu alte cuvinte, dacă ai vreo nesiguranță în ceea privește ce anume s-ar potrivi locuinței tale, consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere cea mai bună opțiune în funcție de ideile și bugetul tău. Mai mult, Windows & More a semnat un contract important cu producătorul de software 360​design, pentru a dezvolta secțiunea de aluminiu în cadrul configuratorului de tâmplărie online. Astfel, colaboratorii săi au posibilitatea, în termen de șase luni începând de astăzi, să dezvolte devizele și comenzile în maximă autonomie, foarte intuitiv și mai ales gratuit. Prin intermediul introducerii acestei opțiuni de configurare online, va fi mult mai ușor atât pentru companie, cât și pentru clienți să se ajungă la rezultate complet satisfăcătoare.

Windows & More a investit peste 200.000 de euro în 2 ani pentru digitalizare, dezvoltând împreună cu 360design un configurator pentru configurarea și ofertarea tâmplăriei și accesoriilor, foarte util pentru rețeaua sa de vânzări. Configuratorul este disponibil online din ianuarie 2021: app.windowsandmore.ro/auth și un număr impresionant de clienți s-au declarat mulțumiți de această opțiune.

De ce Windows & More

După cum am menționat mai devreme, echipa noastră este atentă la nevoile clienților și dorește să ofere produse de calitate la prețuri corecte. Suntem oameni dinamici, orientați spre viitor și promovăm dezvoltarea constantă. De asemenea, experiența de peste un deceniu pe piață ne face extrem de capabili de a răspunde cu cele mai bune soluții nevoilor tale. Intră pe www.windowsandmore.ro și bucură-te de gama largă de produse pe care o punem la dispoziția ta!

Postați comentarii