3 motive pentru care e necesar să mergi la Dr. Durbac pentru refacerea danturii

Starea de bine și sănătatea nu vin de la sine, ci trebuie întreținute în permanență, prin controale la medic. Atunci când intervin diverse afecțiuni, se poate interveni pentru investigații și tratament. Una dintre cele mai comune probleme se referă la îngrijirea danturii la timp, dar și de mersul regulat la medicul stomatolog. Din păcate, multe persoane nu ajung din diverse motive la stomatolog, fie din teamă, fie și din cauza prețurilor ridicate.

Dr. Durbac din București este deschis pentru toți cei care au nevoie de implant dentar, dar și de alte servicii stomatologice des întâlnite. Iată cu ce oferte vine.

Dr. Durbac, servicii profesionale stomatologice și de implant dentar

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu probleme stomatologice, dintre cele mai diverse. De la apariția cariilor și până la pierderea dinților, aceste lucruri se pot întâmpla oricui. Însă, măsurile luate din timp sau cele prezente în cabinetul Dr Durbac pot reda zâmbetul pacienților. Și asta într-un timp record, deoarece un implant dentar se poate face doar într-o singură zi, printr-o metodă inovativă.

Unul din lucrurile importante care au loc la acest cabinet este amabilitatea și respectul pentru fiecare pacient în parte. Deoarece fiecare dintre ei are anumite probleme, fiecăruia i se explică care sunt etapele unui tratament stomatologic; citeste aici despre doctor dentist Bucuresti. Un lucru important de știut, nu există limită de vârstă pentru implanturi, acestea putând fi făcute de la 18 ani.

Care sunt etapele unui implant dentar reușit?

Este firesc ca nu toți pacienții să aibă nevoie de implanturi dentare, dar acestea sunt necesare în cazuri grave, cum ar fi, de exemplu, un accident sau o boală. În aceste cazuri, un implant dentar se impune, dacă pacientul are suficient os pentru fixarea șurubului.

Implanturile care se realizează în clinica Dr. Durbac sunt formate din două piese și anume șurubul din titan și bontul protetic. Dacă vorbim de sistemele inovatoare care se folosesc aici, acestea sunt în număr de două. Și anume sistemul All on 4 și All on 6. După cum le arată numele este vorba de realizarea unor danturi complete pe 4 sau pe 6 implanturi dentare.

Unul dintre cele mai mare avantaje ale implanturilor dentare este acela că se poate realiza o lucrare fixă acolo unde nu mai sunt deloc dinți.

Alte servicii stomatologice importante

Pe lângă implantologie, la clinica Dr. Durbac se mai practică și alte servicii stomatologice care sunt importante pentru sănătatea danturii. Astfel, avem aici și servicii de chirurgie dentară, respectiv extracții dentare sau adiții de os. Apoi, vorbim despre tratarea cariilor, despre servicii de radiologie sau aplicarea de aparate ortodontice. Acestea sunt de mai multe feluri și sunt aplicate în funcție de fiecare pacient în parte.

Nu în ultimul rând, estetica dentară este acel serviciu stomatologic care constă în aplicarea fațetelor dentare, după un tratament minim invaziv. Spațiul dintre dinți va fi micșorat, iar petele vor dispărea, lăsând la iveală doar un zâmbet minunat.

Detalii despre fiecare serviciu în parte, dar și programări, se pot face pe pagina oficială drdurbac.ro.

Contact: office@drdurbac.ro

Postați comentarii