Apeleaza la StillCo, sursa ta de solutii privind softuri si aplicatii necesare pentru afacerea ta

In industria IT apar mereu tot felul de inovatii, avand in vedere ca specialistii lucreaza pentru a veni in ajutorul diverselor companii. Managerii de intreprinderi extinse considera ca au nevoie de o anumita platforma pentru a-si derula mai eficient diversele activitati prestate. Nu doar atat, dar si cresterea valorii unei firme pe piata de profil se poate face cu ajutorul unei platforme de acest tip. 

Iata, asadar, ca inovatia StillCo este cea care e cautata de diverse firme pentru a le ajuta in drumul spre succes. Platforma este generoasa si are multe de oferit, cu ajutorul echipei specializate din spate. Descoperim aceste servicii in articolul ce urmeaza. 

Serviciile de plata, printre cele mai accesate 

Multe companii au nevoie de o evidenta clara a platilor in sistem securizat. Sistemul clasic e posibil sa dea erori si astfel sa creeze probleme. Pentru a preveni acest lucru, StillCo este partenerul ideal la drum lung. Acesta a implementat in cadrul platformei un serviciu de plata customizata, ideal pentru orice mare companie, dar nu numai. Chiar si companiile sau afacerile aflate la inceput de drum pot beneficia de acest serviciu. Concret, in ce consta acest lucru? Cu ajutorul acestui serviciu se poate gestiona si urmari orice plata aproape instantaneu. Pe de alta parte, se poate configura debitarea automata a fondurilor pentru achiziționarea bunurilor. 

Servicii moderne, la indemana oricui

Pentru un parteneriat de incredere StillCo este alegerea ideala pentru orice companie. Valoarea unei companii creste prin solutii eficiente adoptate, asa cum ar fi dezvoltarea unui software personalizat. Printre serviciile puse la dispozitie, asa cum regasim si in pagina oficiala, se numara: dezvoltarea aplicatiilor web, diverse sisteme pentru companii de profil economic si nu numai, sisteme de plati online, printre altele. Cu alte cuvinte, servicii moderne, de care companiile au nevoie pentru dezvoltare. 

Daca amintim de servicii, este bine de spus ca de la StillCo vin si solutii de ultima generatie privind gestionarea pontajului angajatilor. in stransa legatura cu generarea salariilor, pontajele pot fi o munca in plus daca nu sunt integrate sisteme automate. StillCo pune la dispozitie solutii complete in acest sens, astfel incat aplicatia sa fie usor de folosit si eficienta in functiile sale. 

Nu lipsesc serviciile de consultanta. Comunicarea poate fi usurata de serviciile de call center, servicii de apel, de mesagerie sau pe baza de SMS. Se ofera consultanta clientilor, pentru orice problema aparuta. 

O echipa de profesionisti, pentru o afacere prospera  

Intodeauna gata pentru implementarea unor servicii reusite, profesionistii de la StillCo au experienta in aceste lucruri. Mai mult, odata ce un sistem este implementat, el este monitorizat in permanenta, 24/7, pentru a ramane perfect functional. 

Se ofera servicii de mentenanta pentru a remedia rapid si fara daune eventualele incidente care pot surveni. Echipa de aici lucreaza la imbunatatirea serviciilor oferite prin realizarea unor versiuni noi ale serviciilor sale, in acord cu legislatia actuala. 

Cu partenerul de drum StillCo, afacerea oricarei firme are numai de castigat. Pentru detalii, dar si pentru a lua legatura cu echipa de aici, accesati pagina oficiala stillco.ro. 

Contact: office@stillco.ro

Postați comentarii