3 parfumuri arabesti de dama potrivite pentru mama

Mama este persoana care merita toate darurile din lume, iar daca este cocheta, o idee foarte buna de cadou o reprezinta parfumurile arabesti de dama. Aceste parfumuri se disting fata de celelalte prin mirosul deosebit, dar si prin persistenta. De fiecare data cand va folosi un astfel de parfum inedit, mama va avea, cu siguranta, zambetul pe buze!

Parfumuri arabesti de dama – cadoul perfect pentru mamele deosebite

Iata 3 recomandari de parfum de dama arabesc care ii pot fi oferite mamei cu orice ocazie!

Black Forest de la My Perfumes

Apa de parfum Black Forest este excelenta pentru femeile puternice, care adora aromele orientale. Notele de baza ale acestui parfum sunt moscul, vanilia si vetiver. Ca note de mijloc se disting lemnul de cedru si de casmir, caramelul si chihlimbarul, iar miresmele de bergamota, mandarin si oregano sunt folosite ca note de varf. Casa My Perfumes este recunoscuta in lumea araba pentru calitatea pe care o ofera si pentru parfumurile care persista un timp indelungat.

Baug Sons Creation Gold Edition

Apartinand unui brand exclusivist de parfumuri arabesti, Baug Sons, mirosul acestui parfum este inconfundabil. Este vorba despre un parfum aromatic lemnos, ale carui note de varf sunt lemnul de agar sau oud-ul, ambra si vetiver. Ca note de mijloc se pot mentiona boabele de tonka, trandafirul brazilian si cardamomul. Lemnul de santal, vanilia si piperul de Sichuan se disting ca note de baza.

Lamsat Harir de la Arabiyat

Spre deosebire de celelalte doua parfumuri mentionate anterior, Lamsat Harir este un parfum florar fructat ceva mai light. Are ca note de baza extract de mosc, paciuli si cedru. Notele de mijloc se caracterizeaza prin miresme specifice florale, precum tuberoza, heliotrop si iasomie. In ceea ce priveste notele de varf, acestea sunt fructate: coacaze negre si struguri.

Parfumuri arabesti de dama | parfum de dama arabesc | Me.ro

parfumuri arabesti de dama

Toate aceste parfumuri pot fi achizitionate din magazinul online specializat in comercializarea de parfumuri arabesti de nisa de cea mai buna calitate, Me.ro. Varietatea de parfumuri face din acest magazin locul in care cei care cauta un produs original vor gasi, fara indoiala, ceva pe gustul lor.