5 modele de pantaloni scurți bărbați pentru plajă

Odată cu venirea verii, toată lumea visează la plajă și la mare. Pe Nouamoda.com am găsit numeroase modele de pantaloni scurți bărbați, unele dintre ele potrivite pentru plajă sau chiar și pentru înot. În continuare, vă prezint cinci modele de pantaloni scurți bărbați pentru plajă, cu imprimeuri deosebite, care atrag atenția. 

Pantaloni scurți de vară pentru bărbați, moderni, cu imprimeu, potriviți pentru plajă și înot

Disponibili cu imprimeu scufundare sau ananas, acești pantaloni scurți bărbați sunt ideali pentru sezonul cald. Confecționați din fibră de poliester, sunt potriviți pentru plajă și înot.

Pantaloni scurți de vară pentru bărbați, moderni, cu imprimeu, pentru plajă sau înot

Un alt model cu imprimeu inedit este acesta, de asemenea recomandat pentru plajă și înot. Este disponibil în diverse tipuri de imprimeu, precum splash-cerneală, diamant, fum și înstelat. 

Pantaloni scurți pentru bărbați, de vară, cu imprimeu și elastic în talie, din bumbac, pantaloni pentru plajă

Și acești pantaloni scurți bărbați te ajută să ieși în evidență atunci când mergi la plajă, datorită imprimeului său. Fie că optezi pentru imprimeul negru și bej, alb-negru, multicolor, negru și albastru, sau negru și gri, cu siguranță nu vei trece neobservat.

Pantaloni scurți de vară pentru bărbați, moderni, cu imprimeu de palmieri, pantaloni de plajă

Datorită imprimeului cu palmieri, acești pantaloni scurți bărbați sunt perfecți pentru sezonul estival. Sunt disponibili în diverse culori, astfel că orice bărbat își poate găsi modelul potrivit preferințelor sale.

Pantaloni scurți de vară pentru bărbați, model larg casual, cu uscare rapidă, potriviți pentru plajă

Din aceeași categorie fac parte și acești pantaloni, care sunt cu uscare rapidă și cu buzunar pe picior. Sunt disponibili pe verde, roșu și galben, astfel că îți poți alege culoarea care ți se potrivește. 

Alături de pantalonii scurți pentru plajă, pe Nouamoda.com găsești și diverse modele de pantaloni scurți bărbați blugi, pantaloni scurți bărbați sport și pantaloni scurți bărbați casual. Astfel, poți să îți completezi garderoba cu orice pereche de pantaloni scurți bărbați de care ai nevoie în acest sezon. 

Postați comentarii