7 preconcepții despre leasingul operational auto

Aveți nevoie de un autovehicul pentru a vă conduce mica afacere? Vă întrebați ce opțiune de finanțare este potrivită pentru dumneavoastră? Companiile mici și mijlocii (IMM-uri) și, în special, persoanele care desfășoară activități independente ezită adesea să ia în considerare leasingul față de cumpărarea unei mașini. Iată faptele care stau la baza celor mai frecvente șapte preconcepții despre leasingul auto, astfel încât să puteți face alegerea potrivită pentru mica dvs. afacere.

Semnarea contractului de leasing operational auto
 1. Leasingul operational auto nu este pentru mine
  Credeți că doar marile companii care gestionează flote mari pot beneficia de leasing operational auto? Nu este adevărat! Leasingul poate fi o soluție excelentă pentru companiile de orice dimensiune. Pentru proprietarii de afaceri mici, leasingul înseamnă că vă conduceți mașina sau furgoneta ideală, în timp ce repartizați costurile în timp și vă bucurați de flexibilitate, de controlul costurilor și de o experiență lipsită de complicații.
 2. Leasingul operational auto este scump
  Poate că vedeți o mulțime de oferte avantajoase pentru a vă cumpăra propria mașină. Dar ați luat în considerare faptul că costul de achiziție nu include reparațiile și întreținerea, asigurarea, taxele, dobânda și deprecierea? Leasingul operational auto acoperă toate aceste costuri pentru o taxă lunară fixă și redusă.
 3. Leasingul auto este imprevizibil
  Sunteți îngrijorat de faptul că costurile de leasing devin greu de prevăzut atunci când nevoile și bugetul afacerii dvs. se schimbă? De fapt, puteți adapta kilometrajul, vehiculele și durata contractului în funcție de nevoile în schimbare ale afacerii dumneavoastră. Și, deoarece costurile lunare de leasing sunt fixe și includ costurile de service și de operare, puteți să previzionați și să planificați mai bine fluxul de numerar al afacerii dvs.
 4. Leasingul operational auto este complex si nu il inteleg
  Cumpărarea unei mașini poate părea mai familiară și mai simplă. Dar atunci când faceți leasing, compania de leasing își asumă cea mai mare parte a sarcinii administrative în locul dumneavoastră. Aceasta face ca procesul de inchirieri auto a vehiculului ideal, de personalizare a contractului, de comandă a mașinii și de gestionare a costurilor să fie simplu și fără complicații. Iar odată ce porniți la drum, beneficiați de acces 24/7 la serviciile și asistența șoferului.
 5. Leasingul operational auto este inflexibil
  Dar ce se întâmplă dacă aveți nevoie să adăugați mai multe mașini sau să încheiați contractul înainte de termen? Noile opțiuni de leasing, cum ar fi leasingul pe termen scurt, oferă IMM-urilor flexibilitatea și libertatea de care au nevoie pentru a opera în lumea incertă de astăzi. Contractul dvs. de leasing auto se schimbă odată cu nevoile afacerii dvs.
 6. Leasingul operational auto este riscant
  Vă temeți că problemele de cash-flow ar putea face dificilă plata ratei lunare de leasing? Este important să vă evaluați bugetul și nevoile în raport cu condițiile de leasing auto înainte de a semna, la fel ca în cazul oricărui alt contract. și pentru că societatea de leasing își asumă riscurile în locul dumneavoastră – inclusiv reparațiile, deprecierea, taxele și revânzarea – leasingul reduce de fapt riscul de a conduce un vehicul.
 7. Nu este mașina mea
  Este adevărat că, atunci când faceți leasing, nu dețineți mașina. Dar conduceți întotdeauna o mașină nouă, cu cea mai recentă tehnologie, fără să plătiți pentru benzină, asigurare, întreținere sau reparații. Îți place mașina în leasing? Puteți alege să o cumpărați la sfârșitul contractului la un preț competitiv.

Concluzie: Leasingul operational auto vă poate menține în mișcare!
Dacă ar trebui să faceți leasing sau să cumpărați depinde de situația dumneavoastră.

Informatii oferite de firma de inchirieri auto si leasing operational SWISO RENT A CAR SRL.

Nume firmă: SC SWISO RENT A CAR SRL
Date fiscale : RO19135580 Nr. Reg. Comerțului J29/2311/2006
Adresa: Str. Sondelor, nr.66,Ploiești, Prahova
Adresa: Calea Rahovei 266, București
Website: http://swisorent.ro
Email: tibi[arond]swiso[punct]ro
Interval orar 08.00-17.00
Telefon: +40 762 203 320

Postați comentarii