Am beneficiat de servicii implant par calitativ în București doar la Dr. Felix Hair Implant

Odată cu trecerea timpului atât femeile, cât și bărbații suferă anumite transformări fizice la care cu greu găsesc remediu. Ori aceste remedii trebuie să fie și ele de bun augur pentru a da rezultate. Dacă pentru riduri, femeile apelează la creme, măști și uleiuri cu proprietăți regenerante, iată că bărbații, atunci când se confruntă cu căderea părului pot apela la pălării, dar nu pentru mult timp.

Dr. Felix Hair Implant vine cu soluții pentru a-i ajuta pe aceștia cu acest complex și nu doar atât. Datorită tehnicilor moderne actuale, un astfel de implant este ușor de făcut și are rezultate de durată. Aceștia vor putea să exclame fericiți și își vor spune că au făcut o alegere bună: “Am beneficiat de servicii implant par calitativ in Bucuresti”!

Ține de alegerea fiecăruia dacă se decide asupra unei astfel de intervenții care s-ar putea să le readucă încrederea în sine demult pierdută. Apelarea la un astfel de implant a fost solicitată și de către celebrități din țara noastră, așa că nu reprezintă o chestiune ce trebuie tratată într-un mod tabu.

Tehnica Q-Fue pentru implant par – o metodă modernă

O tehnică ce a revoluționat într-adevăr implantul de păr este tehnica Q-Fue. Cu aceasta veți obține rezultatul dorit, fără răni și fără efecte secundare. În plus de asta veți avea parte de o recuperare ușoară. Aspectul natural vă este redat în totalitate, urma intervenției nefiind vizibilă.

Este adevărat că o astfel de intervenție costă și nu mulți sunt cei care și-o permit, doar că în urma ei veți beneficia de un păr bogat și de o recuperare ușoară. Dumneavoastră puteți opta pentru serviciile unei altei clinici, dar nu aveți garanția că scalpul dumneavoastră nu va avea de suferit. Un tratament ieftin nu garantează întotdeauna calitate, iar cu aceste zone importante nu e de joacă.

Costul unui astfel de intervenții nu poate fi stabilit și fixat de la bun început. Doar în urma unei consultații specializate se poate vedea câte fire de păr trebuie scoase și reaplicate, dar și orele dedicate intervenției care pot varia, de la 4 la 10 ore.

Consultație online chiar și la distanță

Dacă nu sunteți din București, dar totuși vă gândiți la o intervenție de acest gen, trebuie să știți că puteți solicita un consult online sau pe WhatsApp. Accesați site-ul drfelixhairimplant.ro pentru a completa formularul destinat consultului.

Specialiștii din cadrul Dr. Felix Hair Implant sunt cunoscători în acest domeniu și au văzut multe cazuri critice ce nu păreau a avea rezolvare. Datorită tehnicilor moderne ce au revoluționat acest domeniu este foarte ușor să alegeți planul de tratament și intervenție cu aceștia. Chiar puteți afla și costul estimativ al unei astfel de intervenții prin prisma conversației.

Nu este cazul să rămâneți dezamăgit și să considerați că nu mai există soluții pentru un scalp bogat și sănătos. Apelați cu încredere la Dr. Felix Hair Implant și nu veți mai avea probleme cu părul sau cu scalpul.

Contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204  office@drfelix.ro

Postați comentarii