Află cum găsești cel mai bun zugrav pentru casa ta, cu câteva sfaturi simple

Când te hotărăști să zugrăvești un apartament sau doar una dintre camerele din casă, trebuie să decizi, de asemenea, dacă vrei să faci singur această lucrare. Cu toate acestea, nu ai întotdeauna timp pentru asta. Adesea decizi să încredințezi această sarcină profesioniștilor.

La ce să te aștepți de la un zugrav bun?

În calitate de client, ai dreptul să te aștepți ca acel zugrav profesionist pe care îl angajezi să poată evalua ce fel de materiale și instrumente ar trebui achiziționate. El te poate sfătui cu privire la selectarea vopselelor și amorsarea substratului. Este imperativ ca încăperile în care vor avea loc lucrările să fie protejate corespunzător împotriva murdăriei de către zugravul găsit. Fără discuții inutile, el va găsi o dată convenabilă pentru tine, pentru a finaliza lucrările și a respecta termenele convenite. După terminarea lucrărilor, un bun specialist ar trebui să lase ordine și să țină cont de materialele primite.

Unde și cum să cauți un zugrav?

Cel mai simplu mod de a găsi un zugrav este să răsfoiești anunțurile din ziarele locale. Navigarea ofertelor pe Internet este, de asemenea, o modalitate bună. Cu toate acestea, toate reclamele arată similar. Găsirea unui zugrav – cel sincer – este foarte dificil. Încercarea și eroarea nu este o opțiune aici. O modalitate bună este de a găsi companii care oferă servicii de zugrăveli interioare. Acest lucru este asigurat prin semnarea unui contract de servicii cu un domeniu clar de lucru și prețuri. Cu toate acestea, cea mai comună metodă de căutare a unui zugrav de interior este așa-numita viță de vie. Întrebați-vă vecinii și prietenii, care au efectuat recent lucrări de renovare, despre serviciile profesioniștilor pe care i-au folosit. Concomitent cu numărul de telefon, vei obține apoi o opinie despre un calitatea lucrărilor.

Un zugrav bun – alegerea pas cu pas

Înainte de a începe să cauți o firmă pentru amenajari interioare sau de a cere prietenilor tăi o recomandare, fă o listă de sarcini cu pregătirile necesare. Datorită acestui fapt, zugravul va putea pregăti o evaluare exactă.

Solicită o ofertă de la cel puțin trei zugravi diferiți. Dacă este posibil, invită-i la tine acasă pentru a vedea personal camerele care urmează să fie vopsite. Datorită acestui fapt, cotația va lua în considerare toate etapele lucrării, inclusiv pregătirea pentru vopsire.

Nu îți fie frică să întrebi.

  • Cine va muta mobilierul, îl va proteja și curăța după vopsire?
  • Serviciul este acoperit de garanție?
  • Zugravul este asigurat?
  • Poate furniza referințe?
  • Care este timpul de lucru propus?
  • Dacă este responsabil pentru achiziționarea vopselei, asigură-te că folosește o marcă de calitate.

Mai presus de toate, ai încredere în instinctul tău. Un bun profesionist ar trebui să fie ordonat, punctual, fiabil și politicos, precum și să răspundă la toate întrebările tale și să ofere sfaturi și îndrumări. Alege un zugrav căruia îi va păsa de rezultatul perfect la fel de mult ca ție.

Cum să verifici competențele unui zugrav?

Când începi cooperarea cu un zugrav care a lucrat anterior pentru prietenii sau vecinii tăi, de obicei nu mai verifici educația și experiența acestuia. Cu toate acestea, dacă folosești serviciile unei companii găsite, de exemplu, prin internet, atunci merită să te întrebi despre câteva lucruri.

În primul rând, este important dacă persoana care îți va zugrăvi pereții are pregătirea adecvată în această profesie . Desigur, cel mai bine este să folosești serviciile persoanelor care conduc o afacere. Un avantaj suplimentar este deținerea de certificate care confirmă finalizarea pregătirii adecvate, precum și apartenența la o firmă de amenajări interioare.

Un zugrav tipic de casă ar trebui să știe foarte bine ce materiale și unelte vor fi necesare pentru a obține efectul dorit asupra peretelui. Merită să-i vorbești imediat despre asta și să verifici dacă este cu adevărat un specialist în acest domeniu.

Dacă este dispus să semneze un contract, el poate furniza cu ușurință toate datele necesare și va putea vorbi despre comenzile efectuate recent, atunci poți avea încredere în el.

Găsirea unui bun profesionist nu este o sarcină simplă, dar este fezabilă.  Amintește-ți că sunt mulți oameni dispuși să câștige bani ușori. Vei avea cea mai bună grijă de locuința tău atunci când vei căuta cu atenție o echipă de renovare pentru ea.

Postați comentarii