Agende personalizate – cadoul perfect pentru noii angajati

O agenda este un instrument de comunicare special creat pentru a va permite sa tineti evidenta tuturor intalnirilor de la locul de munca. Datorita formatului sau de tip calendar, o agenda va poate urmari pe tot parcursul zilei. In plus fata de caracterul practic, agenda personalizata este un instrument ideal pentru a va imbunatati imaginea de marca.

Avantajele agendelor personalizate

Acest intrument de comunicare are multe avantaje pentru profesionisti, cat si pentru cei care sunt la inceput de cariera. Printre aceste avantaje putem mentiona:

  • Sunt excelente din punct de vedere al organizarii.
  • Planificarea cu usurinta a zilelor de munca datorita calendarului zilnic.
  • Coperte cu finisaj lucios sau de carton.
  • Spirala sau copertare.
  • De diferite dimensiuni pentru a fi transportate oriunde.

Personalizarea agendelor

Materialul agendei va permite sa personalizati in detaliu partea din fata si din spate a copertei. Va puteti face brandul cunoscut prin aceasta metoda simpla, iar apoi agenda o puteti oferi noilor angajati sau partenerilor de afeceri.

Pe aceste agende personalizate puteti printa atat fotografii cat si texte. Mesajul dumneavoastra va atrage atentia, iar impreuna cu logo-ul dumneavoastra, imaginea companiei sau a afacerii va creste pe zi ce trece. Angajatii isi vor putea trece in agende personalizate toate planurile si gandurile de viitor. 

Cu agendele de mici dimensiuni, pariati pe un mediu promotional functional. Multi oameni folosesc zilnic un calendar pentru a-si organiza intalnirile – atat personale, cat si profesionale. Aceste agende personalizate sunt populare nu numai pentru ca sunt accesibile si usor de utilizat, ci si pentru ca sunt un accesoriu diferit si util pentru oricine. Agendele cu planificatoare in interior sunt cadoul promotional perfect pentru multe ocazii, pentru clientii mari si alti parteneri. Avand aceste calendare tiparite cu sigla dumneavoastra, aveti posibilitatea de a personaliza mesajul publicitar al companiei. Fiind de inalta calitate si versatile, agendele publicitare demonstreaza cat de mult va pretuiti clientii.

Iti plac agendele, dar nu gasesti una care sa se potriveasca cu cerintele pe care le cauti? Trebuie absolut sa fie imprimat un calendar pentru a avea produsul perfect care se potriveste nevoilor zilnice si nu numai. Nu aveti motive sa va multumiti cu o agenda clasica de tip caiet, personalizati-va agenda si bucurati-va de intalnirile de la locul de munca. Va sugeram agendele personalizate cu logo, fotografie sau cu un slogan publicitar pentru a da o nota unica.

Astfel prezentate, aceste agende personalizate vor reprezenta piesele lipsa din imaginea companiei dumneavoastra.

Postați comentarii