Teava patrata – solutia salvatoare din domeniul constructiilor

Teava patrata se afla in continuare in topul preferintelor romanilor!

Teava patrata este unul dintre cele mai populare materiale metalice din domeniul constructiei, fiind folosit atat de consumatorii fara experienta, cat si de catre specialistii din domeniu. Calitatile pe care le detine au propulsat acest produs in randul celor mai populare produse din acest sezon. Fiind cunoscut si sub denumirea de profil patrat, teava patrata este confectionata din otel dur de cea mai buna calitate si beneficiaza de o serie de calitati fizice exceptionale.

De asemenea, acest material beneficiaza si de un raport calitate – pret foarte bun. La Mesteru Manole, teava patrata este disponibila sub forma a mai multor dimensiuni, pentru ca tu si echipa ta sa aiba parte doar de tot ce ai nevoie.

De ce sa alegi acest produs?

teava patrata

Forma sa geometrica si structura din otel fac ca teava patrata sa aiba o rezistenta uniforma pe toata lungimea, fiind solutia perfecta pentru proiectele ce au incarcari pe mai multe axe. Suprafata ramane neteda in urma taierii si nu se observa nicio fisura in urma expunerii la torsiune.

De asemenea, acest material se foloseste si in confectii metalice precum schelele, cadrele, portile, gardurile, rafturile sau in hale. Pe langa rezistenta mare pe care o are si gradul divers de utilitate, acest produs este reutilizabil si prezinta o greutate inferioara. Datorita acestui fenomen, transportul si manipularea se realizeaza cu usurinta, avand si un cost redus comparativ cu produse similare.

Care sunt industriile in care se poate utiliza?

La calitatile materiei prime din care este realizata se mai adauga si stratul protectot de zinc pe care acest material il are si care contribuie la cresterea rezistentei cu pana la 25 de ani. De retinut este faptul ca in tot acest timp produsul isi pastreaza calitatile. Masurile anticorozive protejeaza acest produs de actiunea agentilor corozivi care ar putea provoca aparitia ruginii sau ar putea duce la daunarea materialului.

Durata lunga de viata de care beneficieaza face ca acest produssa poate fi reutilizat fara probleme in diferite proiecte si domenii. Astfel ca, daca schema initiala a unui proiect se schimba, acest material poate fi reutiliza si nu trebuie achizitionat altul.

Postați comentarii