Ai experiență cu .NET? Ai putea face parte dintr-o echipă de dezvoltare a soluțiilor software de optimizare a businessurilor

Una dintre cele mai importante zone de software development este cea dedicată optimizării businessurilor. Companiile din industria FMCG, Retail și HoReCa gestionează zilnic volume semnificative de informații cu privire la clienți, produse, prețuri și resurse interne. De aceea, specialiștii în IT sunt preocupați de perfecționarea soluțiilor de tip SFA, integrare ERP cu magazinele online, optimizarea rutelor și soluții de inventariere.

Dezvoltarea soluțiilor de mobilitate în afaceri este una dintre principalele arii de specialitate ale AROBS Transilvania Software, companie românească înființată în 1998, cu birouri în 8 țări și lansată la bursă în 2021 cu cel mai mare plasament privat. Divizia Optimall by AROBS are peste 19 ani experiență în digitalizarea afacerilor din diverse industrii.

Echipa Optimall by AROBS este în dezvoltare mai ales în ceea ce privește specializarea .NET development. Dacă ai deja experiență în domeniu, ai putea să faci parte dintr-o divizie care aduce cele mai noi tehnologii pentru a eficientiza activitatea distribuitorilor și producătorilor români.

Alătură-te echipei de specialiști Optimall by AROBS

După cum cel mai probabil că știi deja, framework-ul .NET este dedicat dezvoltării aplicațiilor care, conform Microsoft, în funcție de modul de implementare, pot fi utilizate pe diverse sisteme de operare: Windows, Linux, MacOS, Android etc. .NET este utilizat și în proiectele Optimall by AROBS, alături de tehnologii complementare: .NET Core, ASP .NET, C#, MVC, Restful API, dar și baze de date relaționale și elemente fundamentale de web development.

Dacă ai experiență de minim 2 ani cu .NET, ești familiar cu tehnologiile enumerate mai sus și îți surâde ideea de a crea soluții pentru optimizarea afacerilor, s-ar putea să te potrivești în cadrul echipei Optimall by AROBS. Pentru rolul de .NET developer, e important să ai o abordare creativă în rezolvarea problemelor tehnice, optimizarea codurilor și scalarea soluțiilor. Alături de acestea, atenția la detalii și scrierea organizată și documentată a codului sunt calități esențiale pentru o carieră de succes. Te așteaptă traininguri, un traseu profesional clar stabilit și o atmosferă prietenoasă, așa că trimite-ți CV-ul pe adresa office@optimallsfa.ro.

Despre Optimall by AROBS

Divizia Optimall a luat naștere în 2003, ajungând să ofere o suită complexă de aplicații pentru optimizarea afacerilor: SFA pentru automatizare a forței, ConnectoR pentru automatizarea transferului de date dintre ERP și magazinul online, Logistic pentru optimizarea rutelor, SMIS și WMS pentru inventarierea bunurilor și produselor. Soluțiile sunt implementate cu succes în diverse industrii, de la distribuția produselor alimentare și nealimentare, până la distribuția produselor medicale și farmaceutice sau chiar a materialelor de construcții.

Postați comentarii