Al 18-lea magazin Cupio din România s-a deschis la Brașov

Cupio, brandul 100% românesc de produse cosmetice profesionale, a deschis un nou magazin în România, ajungând astfel la o rețea națională de 18 magazine.

Noua locație de unde femeile care țin la aspectul lor fizic își pot cumpăra o gamă variată de produse de frumusețe a fost deschisă în mall-ul AFI Brașov, miercuri, 21 octombrie, odată cu inaugurarea întregului centru comercial.

Primii clienți care au vizitat magazinul Cupio au avut parte de surprize de lansare și oferte promoționale la cele mai cunoscute și apreciate produse din portofoliul Cupio, între care ojele semipermanente Cupio To Go!, lacurile de unghii Cupio in the City, precum și produsele profesionale de machiaj ale brandului.

Magazinul Cupio este situat la etajul I, în apropiere de food-court, este spațios și are un design elegant, respectând conceptul celorlalte magazine din țară. Femeile vor găsi aici cele mai noi și profesionale produse de make-up, manichiură și îngrijire personală, astfel că vor fi la curent mereu cu cele mai noi tendințe care apar în domeniul de Beauty.

Cupio deţine, până în prezent, 18 magazine în ţară, fiind prezent cu produsele sale şi în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Suceava, Constanţa, Arad, Sibiu, Craiova şi Târgovişte, dar şi magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de articole.

În cei aproape 9 ani de activitate, brandul românesc a dezvoltat sub-branduri proprii precum ojele semipermanente – Cupio To Go!, gelurile UV – CupioGels, gama de vopsele acrilice – Cupio acryl de Luxe, makeup – Cupio Makeup Pro, produse de îngrijire corporală – CupioSpa, lacuri de unghii cu uscare la aer – Cupio in the City, gama de epilare – Cupio Pro Epil şi genele false – CupioLash.

Postați comentarii