Care sunt cele mai bune solutii de intretinere marmura si granit?

Foarte multa lume cauta solutii intretinere marmura si granit de eficienta maxima, pentru a pastra cat mai mult timp stralucirea si frumusetea mormintelor. Marmura si granitul se potrivesc perfect pentru pietrele funerare ale celor mai pretentiosi clienti.

Marmura rezista foarte bine in conditii de presiune si de temperatura ridicata, are un aspect unic si se renarca printr-o paleta vasta de nuante. Este o piatra naturala foarte apreciata pentru aspectul si pentru duritatea acesteia. In comparatie cu granitul, marmura este mai sensibila dar si mai usor de intretinut.

Marmura si granitul sunt doua roci nobile si rafinate deseori folosite pentru piatra funerara. Acestea stralucesc frumos iar eleganta lor impresioneaza chiar si pe cei mai exigenti clienti. Chiar daca este vorba despre 2 pietre destul de pretentioase cu grija si atentie va veti putea bucura pentru mult timp de splendoarea acestora.

Daca optati sa faceti o piatra funerara dintr-o roca fina de o frumusete rara este important de stiut care sunt cele mai potrivite solutii intretinere marmura si granit.

Aspectul marmurei poate fi afectat de catre acizi, absoarbe rapid uleiurile si se poate pata extrem de usor. Daca este curatata cu o substanta speciala, isi recapata stralucirea si impiedica murdarirea sau patarea.

Iata ce ar trebui sa faceti pentru a curata in mod cat mai eficient piatra funerara de marmura sau granit:

  • folositi un produs de curatare neionic
  • evitati substantele chimice puternice pentru ca acestea pot deteriora piatra
  • utilizati un sapun bland destinat conservarii si curatarii
  • folositi apa distilata si o laveta moale
  • bureti pentru curatarea nemetalica si perii cu fire de duritate scazuta.

Fiti foarte atenti sa folositi doar produse de intretinere special concepute pentru marmura sau granit, pentru a le proteja frumusetea. Produsele de curatare cu PH neutru curate in mod delicat, reinnoind stratul protector si prevenind totodata murdarirea.

Lasati solutia sa actioneze timp de 30 de minute, clatiti si apoi lasati sa se usuce. Evitati curatarea sub presiune mai mare de 800 PSI iar in cazul finisarii sau al lustruirii, aveti grija sa nu zgariati marmura.

Cunoscand in detaliu caracteristicile acestor pietre fine procesul de intretinere si curatare nu ar trebui sa fie deloc dificil. Tineti cont de toate aceste aspecte si pastrati pentru cat mai mult timp aspectul deosebit al marmurei si granitului.

Apelati cu incredere la personalul Eva Funerare si solicitati-le ajutorul. Daca nu aveti timp suficient sa va ocupati de curatarea mormintelor acestia sunt in masura sa va ofere cele mai sigure solutii intretinere marmura si granit. Beneficiati de preturi corecte si standarde de calitate cat mai ridicate.

Discutati deschis cu personalul funerar in legatura cu planurile lor de intretinere. Acestea se ocupa de curatarea mormintelor si mentinerea corecta a pietrei funerare. Onorati memoria celor trecuti in nefiinta si pastrati-le nealterata amintirea, decorand cat mai frumos mormantul si pastrandu-l cat mai curat.

Share your thoughts