Alege bronzul și briza mării pentru o vară cu adevărat memorabilă

Cu toții iubim căldura și așteptăm vara, deși iarna are farmecul ei și vacanțele la ski de neuitat. Însă vara are ceva aparte, o atmosferă caldă, iar soarele magnific cu razele sale, parcă te mângâie neîncetat și îți oferă o energie debordantă, încântătoare.

Briza mării și efectul revigorant, adierea răcoroasă și ușoară resimțită în nopțile târzii pe plajă, sunt momente și elemente ce dau unicitate fiecărei vacanțe și anual ne îndeamnă să revenim, fiind prinși deja în mrejele mării.

Profită de cele mai bune oferte pe malul mării

Deși majoritatea românilor preferă să își petreacă concediile pe litoralul altor țării, rămâne totuși o categorie semnificativă ce aleg litoralul românesc. Profită de stațiunile numeroase și alege oferte litoralul romanesc care ți se potrivesc. În ultimii ani, hotelierii români se adaptează cerințelor europene, astfel încât vei regăsi locuri de cazare impecabile, baze de tratament excepționale, personal amabil și cam tot ce îți poți dori de la o vacanță. 

Desigur, poți opta și pentru oferte vacante în exteriorul țării, în locuri ceva mai exotice și mai surprinzătoare, precum Algarve în Portugalia, Halkidiki în Grecia sau Sarande în Albania. Dar, uneori merită să dăm o șansă și litoralului românesc. 

  • Stațiunea Mamaia este recunoscută pentru cluburile tinerești, destinate distracției fără limite. 
  • Vama Veche, cunoscută pentru petrecerile pe plajă, cu foc și cântece de tabără, s-a transformat într-un loc modern și este o destinație de vacanță nonconformistă. 
  • Costineștiul se bucură în continuare de atmosfera veselă din anii demult apuși. Pe toată lungimea plajei se află beach baruri, locuri pentru umbrele, fiind stațiunea preferată de tineret. 
  • Venus este căutată pentru izvoarele sulfuroase, fiind o stațiune balneară preferată în principal de persoanele ce doresc să-și trateze numeroase afecțiuni. 
  • În aceeași categorie se află și Saturn, stațiunea fiind preferată pentru izvoarele hipotermale sulfuroase și nămolul terapeutic.
  • Stațiunea Jupiter este dorită de cei care își doresc liniște, plimbare în aer liber și locuri înverzite. 
  • Eforie Nord este în continuă schimbare și este cunoscută la nivel internațional pentru turismul recreativ. Sora ei, anume Eforie Sud este preferată de familiile cu copii, fiind o stațiune liniștită și cu multe zone verzi.

Deconectează-te de stres și griji pe plaje exotice

Vacanța de vară petrecută pe plajele exotice din Insula Thassos-Grecia, Costa del Sol-Spania, Paphos-Cipru sau Sicilia Taormina-Italia, va reuși să te deconecteze de stres și toate grijile din țară vor fi uitate.

Nisipul vulcanic și plajele aurii din Insula Tenerife Spania, apusul de soare din Insula Santorini Grecia, atmosfera vivace din Sarande Albania, vor reuși să te deconecteze de tehnologie și să te fascineze prin peisajele luxuriante.

Postați comentarii