Alege perne antialergice de la Coneltex pentru un somn odihnitor

„Ziua bună de dimineață se cunoaște.” – așa zice un proverb cunoscut încă din copilărie, atunci când părinții îl spuneau cu entuziasm în diminețile cu școală. După o anumită vârstă, ajungem să empatizăm cu aceasta și să recurgem la anumite metode ca să o începem într-un mod pozitiv.

De exemplu, ne culcăm mai devreme pentru a avea un somn complet, cel de 8 ore fiind recomandat pentru o odihnă esențială. Totodată avem grijă de componentele patului, saltea, lenjerie, perne pentru a ne asigura un somn ca de bebeluș.

Coneltex îți propune gama de perne antialergice pentru ca tu să ai parte de tot confortul atunci când alegi să te odihnești. Având o experiență îndelungată în domeniul textil, acest producător este și furnizor constant, ales de către pensiuni sau hoteluri. Calitatea și maleabilitatea produselor este aleasă de fiecare dată când se urmărește păstrarea confortului de durată.

Perne din puf și pană la o calitate superioară

Acestea au în compoziția lor 80% umplutură din pene și 20% puf. Dimensiunile acestora pot varia în funcție de model, dar sunt potrivite pe orice tip de pat, matrimonial sau individual.

Având o culoare de un alb optim, este recomandat ca acestea să fie spălate cu nuanțe asemănătoare, deschise. Husa este realizată din bumbac și la spălare aceasta se poate detașa.

Perne antialergice pentru un somn neîntretupt

Pentru ca tu să te poți bucura de un somn adânc și odihnitor, Coneltex pune la dispoziție perne matlasate cu o umplutură din fibră siliconată antialergică. Umplutura are un interior format din biluțe moi și confortabile. După fiecare spălare acestea revin la forma inițială.

Husa din microfibră este una calitativă care protejează perna de factorii externi. Pe toată durata somnului aceasta se adaptează interiorului, oferind o senzație moale la atingere. Alegând acest tip de perne nu trebuie să-ți mai faci griji pentru trezitul din somn în noapte pentru aranjarea pernei sau a lenjeriei.

În gama Coneltex sunt disponibile și perne colorate, cu diverse modele. Cine a spus că nu se doarme bine pe acest tip de perne? Ba din contra, modelul cu stele pe un fond albastru este ideal pentru un somn devreme. Îți vei mulțumi dimineață când te vei simți într-o formă de invidiat.

De aici poți achiziționa și seturi de pat cu tot cu perne. Pe acestea le poți cumpăra pentru tine sau pot fi cadoul ideal de casă nouă pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Mixul de culori folosit pentru a crea aceste combinații sunt într-o armonie plăcută. Interiorul dormitorului tău va căpăta culoare și seninătate.

Informații suplimentare

Dacă ești decis asupra pernelor, poți accesa coneltex.ro pentru a plasa comanda. Este mai simplu să plasezi o comandă online pe site, statusul acesteia fiind disponibil oricând. Prețurile produselor sunt accesibile, raportul calitate-preț fiind garantat.

Transportul este gratuit la fiecare comandă. Având o gamă bogată de produse, are oferte promoționale la pachete diversificate. Pentru a fi la curent cu acestea, te poți înregistra la newsletter pentru a primi de fiecare dată promoțiile.

Contact:

0735 194 314 office@coneltex.ro

Postați comentarii