Alege servicii de debitare laser profesionale

Pe durata procedurii de taiere cu tehnologia laser, se foloseste o raza laser foarte puternica prin care se taie diverse bucati de materiale diverse precum metal, plastic, cauciuc si chiar lemn. Aceasta tehnologie avansata a devenit o parte foarte importanta si cruciala in procesul de productie a oricarei afaceri din industrii cheie precum cele de productie, tehnologie, medicale. Aceste masini de taiere cu laser sunt echipate cu computere care controleaza programatic cum se va taia materialul si care determina suprafata de lucru.

Echipa Laser Processing iti vine acum in ajutorul tau cu gama de servicii profesionale de debitare cu laser prin utilaje si masini performante care sa te ajute sa ai proiecte reusite si sa tai diverse materiale. Acest proces de taiere este unul foarte accesibil ca pret si este foarte precis fata de alte metode traditionale de taiere si poate sa taie orice fel de forma si material de care tu ai nevoie. Chiar daca vei avea nevoie de taieri 2d sau 3d, echipa noastra este pregatita si bine echipata pentru ca tu sa poti sa iti duci la bun sfarsit proiectele tale.

Iata mai jos cateva avantaje majore ale serviciilor de debitare laser de care sa te poti bucura:

Procesul de debitare cu laser nu durează mult și este extrem de precis. Întregul proces de tăiere se realizează cu ușurință în mai puțin timp în comparație cu foarfecele tradiționale.
 
Pe măsură ce secțiunea este produsă, nu există contact direct al piesei cu un instrument de tăiere, scăzând riscul de contaminare a materialului.
 
În procesul de taiere tradițional, căldura generată în timpul procesului de tăiere topeste de obicei materialul. În tăierea cu laser, zona de căldură este foarte mică, reducând posibilitatea deformării materialului.

Un proces fara contact direct cu materialul pe care se lucreaza.

Acest lucru înseamnă că grinda folosită nu atinge fizic materialul cu care lucrează, provocând în schimb procesul de topire și tăiere prin căldură. Acest lucru înseamnă că deteriorarea materialului este redusă la minimum și se pot evita costurile de reparație și întreținere pentru piesele mobile care intră în contact cu suprafața de lucru.

Procesul de tăiere cu laser este, de asemenea, foarte rapid și poate fi repetat cu ușurință, cu niveluri de precizie la fel de ridicate. Mulțumită lățimii kerf rezultate, această metodă permite niveluri mai mari de utilizare a foilor, permițând o cuibare eficientă a pieselor. Acest lucru face posibilă economisirea consumului de materiale și reducerea costurilor asociate cu deșeurile totale de resturi.

Mai multe detalii pe www.laserprocessing.ro

Postați comentarii