Cum sa alegem casca de box potrivita

Orice sportiv care practica sporturi de contact precum Box, Kickbox, MMA sau Muay Thai cu siguranta isi doreste sa aiba sansa sa isi creasca performantele sportive in ring. Iar de aceea echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama de echipamente sportive pentru box si sporturile de contact, cu scopul ca tu sa devii un luptator de elita.

Ca sa te bucuri de performante ridicate in ring trebuie sa fi in primul rand protejat – iar de aceea o casca de box potrivita iti va da sansa sa te antrenezi la standarde inalte si sa iti depasesti conditia fizica.

Chiar si luptatorii experimentati trebuie sa fie mai protejati in ring si sa evite pe cat se poate de mult accidentarile pentru a evita contuziile craniene cauzate de catre loviturile de pumn si picior.

De aceea in acest articol iti vom arata cum sa alegi in mod corect casca de box pentru ca tu sa ai un grad ridicat de protectie in ring sau in sala de lupte.

Indiferent ca tu esti incepator in sporturile de contact sau ai ceva experienta acumulata, trebuie sa intelegi ca orice antrenament este dur indiferent ca faci doar sparring light. De aceea este foarte important sa te protejezi in ring cu o proteza buna de box si cu o casca ideala.

Knockout Store iti pune acum la dispozitia ta gama variata de casti de box profesionale pentru ca tu sa iti protejezi capul, tampla si pometii cat mai bine.

Pe langa asta si o proteza dentara de box este recomanda pentru protectia danturii tale si pentru evitarea contuziilor.

In primul rand casca de box se va alege dupa calitatea materialului – aici ne referim la pielea naturala sau cea artificiala – care sunt cele mai bune materiale in acest sens. Dupa care sa ne uitam la marimea castii pentru ca aceasta sa stea cat mai bine pe cap.

Postați comentarii