Alege un POS potrivit pentru afacerea ta!

MonePOS by AROBS este un proiect inovator care facilitează modul de acceptare a plăților contactless de către orice comerciant. Această soluție reprezintă o variantă îmbunătățită a mPOS-urilor clasice, cu care suntem deja obișnuiți. Însă, diferența dintre MonePOS și un POS obișnuit este reprezentată de flexibilitate. MonePOS este un dispozitiv mobil, astfel că simplifică încasarea plăților digitale indiferent de locație. Atât dimensiunile reduse, cât și modul simplu de folosire îl fac potrivit pentru orice afacere. 

Plata contactless este inovație apărută cu mult timp în urmă, însă, abia după declanșarea pandemiei, acest tip de plată a luat o mare amploare, fiind tot mai utilizată de către majoritatea oamenilor. Clienții au descoperit confortul de a plăti digital, folosind cardul contactless, telefonul, ceasul, inelul, sau chiar recunoașterea facială. Din motive de siguranță și de igienă, plățile cu cardul contactless au devenit cea mai bună metodă de a achita orice, oriunde. 

MonePOS îți aduce afacerea cu un pas înainte

Digitalizarea aduce numeroase oportunități, atât pentru comercianți, cât și pentru clienții lor. După cum am menționat și în paragraful anterior, clienții sunt deja obișnuiți să realizeze plăți digitale, dar comercianții sunt pregătiți să facă față acestei schimbări? Creșterea mare a cererii pentru opțiunea de plată contactless nu trebuie să reprezinte un obstacol pentru afacerile mici și medii, precum producătorii locali sau micii retaileri.

Soluția de plată MonePOS a fost dezvoltată pentru a ajuta orice afacere să avanseze în procesul de digitalizare. În prezent, un număr tot mai mare de clienți aleg să plătească exclusiv cu cardul și nu dispun de sume mari de bani cash. Așadar, un dispozitiv care permite încasarea plăților digitale poate conduce la creșterea numărului de clienți și a vânzărilor. Odată cu adoptarea unei soluții de plată digitale, dispar limitările impuse de disponibilitatea banilor cash, crește siguranța și este redus timpul de procesare a încasărilor la 10 secunde.  

Concluzie

Prin intermediul MonePOS, poți realiza tranzacții contactless și paperless în simplu și rapid, în orice locație ai nevoie. Astfel, îți eficientizezi activitatea, sporești agilitatea și elimini grija banilor cash sau a rolelor de hârtie. Datorită funcționalității paperless, nu mai ai nevoie de rezerve de hârtie pentru tipărirea bonurilor, deoarece MonePOS emite bonul în format digital – prin simpla scanare a unui cod QR. 

Conctactează-ne, pentru a afla cum MonePOS îți poate aduce afacerea la un alt nivel! 

www.monepos.ro

Postați comentarii