Alegerea corecta a corturilor pentru evenimente

După perioade lungi de izolare socială din cauza pandemiei oamenii simt nevoia din ce în ce mai mult să fie conectați cu natura. Acest lucru este posibil datorită închirierii corturilor pentru evenimente în aer liber. Indiferent de eveniment, corturile sunt alegerea potrivită pentru organizarea unor momente de neuitat datorită: lipsei barierelor în folosirea imaginației în ceea ce privește decorul, disponibilității unui spațiu necesar distanțării, șansei de a avea un peisaj superb, unui decor de basm potrivit pentru niște poze de album. Avantajul corturilor este faptul că acestea pot fi ușor de transportat, indiferent de locația aleasă.

Alege cortul potrivit în funcție de evenimentul tău!

1. Eveniment cu un număr restrâns de persoane

Organizezi o mică petrecere cu câțiva prieteni într-un cadru perfect al naturii? Poți închiria un cort pliabil (6m x 3m), rezistent și ușor de transportat, care reprezintă un avantaj din punct de vedere economic. Un alt cort potrivit pentru un astfel de eveniment este cortul pagoda care dispune de o varietate de modele și poate prezenta un design elegant (modelul cu pereți transparenți și acoeriș transparent).

2. Eveniment cu un număr mare de persoane

Ai nevoie de o locație spațioasă? Cortul de dimensiuni mari octogonal sau oval este exact ce ai nevoie. Forma cortului conferă posibilitatea folosirii unui decor special și elegant. Un alt cort care oferă un spațiu mai mare este cortul pagoda, care poate fi folosit singur sau poate fi conectat cu alte corturi: astfel, invitații tăi ar putea fi separați în diferite compartimente. Datorită acestor corturi pentru evenimente invitații vor avea spațiu suficient, ceea ce e un avantaj, mai ales în timpul pandemiei.

3. Cauți cortul perfect pentru nunta ta?

O combinație dintre un cort cu pereți transparenți și un acoperiș transparent (indiferent dacă alegi un cort oval sau un complex de corturi pagoda) și niște instalații luminoase ar putea reprezenta decorul perfect pentru nunta ta de vis. Alături de acestea, peisajul naturii completează evenimentul de neuitat, iar ședința foto va fi cu siguranță una reușită.

4. Comercializezi diferite produse?

Dacă ești pasionat de vânzarea diferitelor produse alimentare tradiționale sau suveniruri la Târgurile de Crăciun și nu numai, avem cortul rezistent, impermeabil, care te va proteja de ploaie și vânt: cortul pliabil (dimensiuni: 6m x 3m sau 3m x 3m). Acesta este ușor de transportat și are o structură din aluminiu și un înveliș textil, ceea ce conferă rezistență.

Noi aducem cortul, tu trebuie doar să vii cu energie și entuziasm și va fi imaginea de basm perfectă pentru evenimentul tău. Varietatea ofertelor noastre îți va satisface cu siguranță orice nevoie și tu vei putea organiza orice eveniment în aer liber. Nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne chiar acum!

Postați comentarii