Două internshipuri nou-lansate de AROBS pe specializarea Automotive

AROBS Transilvania Software este o companie IT, cu o experiență de 24 de ani pe piață și care oferă programe de internship dedicate studenților care doresc să activeze în zona de software development. Expertiza companiei este una vastă, de la Automotive, IoT, Life Science, până la Travel Technology, Fintech, și Enterprise Solution.

O expertiză importantă pentru AROBS este în zona de Automotive. Primul proiect a luat naștere în urmă cu aproximativ 10 ani. De atunci, grupul de business automotive a prins contur odată cu definirea linilor de business principale ale AROBS, iar astăzi este grupul cel mai puternic de servicii de software development și inginerie.

AROBS este o companie care colaborează cu companii care se află în top 10 în industria automotive, dar și cu alte companii mai mari sau mai mici din Europa și nu numai. Ca si dezvoltator de servicii software pentru industria de Automotive, compania este la curent cu toate inovațiile de pe piață și utilizează cele mai noi tehnologii și soluții destinate unităților de control pentru mașini electrice. 

Pe lângă expertiza vasta pe care compania AROBS Transilvania Software o are, aceasta  este una dintre companiile de software development care oferă programe de internship plătite în zona de Automotive și nu numai. Aceste stagii practice se adresează în principal studenților  din cadrul Universităților cu profil tehnic sau informatic, care își doresc să dobândească o perspectivă practică și totodată care își doresc să construiască o carieră în domeniu. 

Pentru studenții din ani terminali din Cluj-Napoca, AROBS a lansat două internshipuri în socializarea Automotive, a câte opt locuri fiecare, care vor începe în data de 14 martie 2022. Temele de internship sunt Instrument Clusters și Microcontroller Programming. Pentru informații suplimentare poate fi accesată pagina de cariere AROBS Junior Academy, unde se găsesc mai multe detalii despre programele de internship în curs de derulare, dar și de unde poate fi început procesul de recrutare.

Dacă sunteți interesați de începerea carierei în proiecte pentru mașini autonome, vehicule electrice, conectivitate și telematics, infotainment, power computing, sisteme de acces de vizibilitate, testare de echipamente, senzori și sisteme de siguranță auto, trimiteți un CV la intership.cluj@arobs.com, cu mențiunea temei de internship aleasă.  

Postați comentarii