Ambalajele preparatelor de la restaurant spun povestea culinară – iată cât de atent trebuie alese

Atunci când alegeți să consumați preparatele de la un restaurant anume cu siguranță țineți cont de tot ce e posibil, inclusiv de acele mici detalii precum ambalajele. Da, pare greu de crezut că astfel de detalii sunt cele care ar putea conta atât de mult.

Pe principiul nu știi cât de neplăcut poate fi ceva până când nu te confrunți efectiv cu un caz negativ, în ceea ce privește gama de ambalaje vorbim despre nevoia ca acestea să fie corespunzătoare. Iată cât de minuțios trebuie alese!

Mărime, formă, design

În mod evident, astfel de detalii fac și diferența de preț. În funcție de meniurile servite, de băuturile asociate și de toate preparatele dintr-un meniu al unui restaurant, ambalajele trebuie să fie bine alese. Așadar, în funcție de mărime, formă și design, totul ține de modul corect în care este făcută corelația între preparat și ambalajul în care trebuie să fie pus.

Cei de la Snick Ambalaje au în portofoliul lor de produse o gamă largă de ambalaje. Acestea respectă toate standardele actuale, exclud plasticul și deservesc celor din HoReCa. Există diversitate de la tacâmuri la accesorii, ambalaje, prosoape de hârtie de asemenea. Există gama natur, bej, de culori diferite și, în plus, acestea pot fi personalizate.

Ambalajele potrivite – care sunt acestea?

Desigur, cele care permit ca preparatele să se mențină fresh, să nu se amestece, să nu își strice aromele sau modul în care au fost așezate. Fiecare detaliu contează, de vreme ce acestea fac parte dintr-o experiență culinară care va încânta, mai mult sau mai puțin clientul.

De asemenea, ambalajul potrivit este cel care dacă se deteriorează prea rapid strică tot ce ține de povestea culinară. Rezistența ambalajului este un mare atu.

Oferta de la Snick Ambalaje

Furnizorul acesta vine cu diversitate în ceea ce privește gama de ambalaje. Acestea se adresează celor din HoReCa, fie că este vorba de pizzerie, fie că este vorba de cafenea, restaurant și nu numai.

Doritorii pot comanda de la Snick orice tip de ambalaj își doresc. Pot cere mai întâi de toate și mostre gratuite. Acestea sunt disponibile la cerere și fac obiectul unui test practic. Așadar, pot testa cum se comportă un anumit tip de produs, în diverse situații. Vor ști exact ce anume au nevoie, după ce vor testa și retesta. Uneori este vorba și de cum se comportă un ambalaj în anumite condiții de temperatură sau cum este un ambalaj în ceea ce privește un nou concept, meniu.

Nu în cele din urmă trebuie spus că și în privința culorii există un anumit avantaj, culoarea aleasă nu va fi una la întâmplare, ci trebuie să fie povestea brandului.

Comenzi online

Pentru cei interesați să își completeze experiența culinară la care au tot muncit vreme îndelungată până când l-au lansat, vor găsi la Snick Ambalaje un partener de încredere. Comenzile sunt posibile doar online sau luând legătura direct cu echipa. Detalii suplimentare sunt și în pagina oficială.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Postați comentarii