AMC Light Pack Romania -Livram cu seriozitate orice produs comandat de voi!

AMC Light Pack SRL este o firma recent infiintata si administreaza magazinul online cartonescu.ro. Isi doreste sa adauga in piata cele mai bune produse de ambalat in special cele confectionate din carton la un pret mai mic ca cel al concurentilor avand mereu oferte promotionale.

Pe măsură ce tot mai mulți consumatori se îndreaptă către alte preferințe de consum, îmbrățisând tot mai mult cumpărăturile online, ambalajul – cutie carton sau folie de ambalare sau cum vreți să o numiți, continuă să joace un rol esențial atât în cadrul brandului, cât și în experiența de comerț electronic a consumatorului. Trendul achizițiilor online determină necesitatea companiilor de a se adapta constant schimbărilor, de aceea noi căutăm permanet să aducem soluții de ambalare care să ușureze munca și să eficientieze procesele logistice, transformând CartonEscu într-un furnizor complet.

Vezi AICI oferte de la Cartonescu.Ro

Cutii de cartoncutii clasice sau cutii cu autoformare, ele rămân prima opțiune atunci când ne gândim la livrarea coletelor.Însă nu toate produsele se pot introduce în cutie, existând multe produse care se pot expedia într-un plic de curierat, de exemplu. O soluție la fel de populară pentru categoria plicurilor de curierat o reprezinta plicurile autoadezive port-document, acele plicuri din plastic transparent care se lipesc pe colete și protejează documentele de livrare. Folia stretch industrială este simplu de utilizat, ea a caștigat rapid teren, fiind mult mai ușor de utilizat decât alte ambalaje.Folia cu bule este, practic, cel mai ușor produs de ambalare din cele existente pe piață, unde mai pui că spargerea bulelor de aer este un exercițiu anti-stres care sigur te va ajuta să îți împachetezi mai rapid coletele, căci totul funcționează mai bine când ești relaxat. Plicurile din folie cu bule se pot folosi pentru trimiterea obiectelor fragile de mici dimensiuni.

Pungile cu fermoar de tip zip-lock au căpătat o utilizare largă, fiind folosite pentru industrii producătoare din cele mai diverse.Accesoriile complementare produselor de ambalare nu sunt uitate, Cartonescu oferind soluții și la acest capitol, benzi adezive, cuttere, accesorii de scris și nu numai.

SC AMC LIGHT PACK SRL
CUI: 44340764
J23/3288/2021
Telefon: 0722155788
email: comenzi@cartonescu.ro

Postați comentarii