Anvelope moto 12070ZR17 la mare cautare in aceasta primavara

Primavara, in general, dar si vremea frumoasa, in special, aduc cu ele transformari spectaculoase indeosebi in ceea ce cresterea numarului de motociclete care se regasesc pe drumurile din oras, dar si din afara acestora.

Primavara este, de asemenea, si sezonul in care se face schimbul sezonier de anvelope. De aceea, un set de anvelope moto 12070ZR17 este la mare cautare, chiar daca achizitia se realizeaza din mediul online sau din magazinele fizie ale dealerilor autorizati.

Functiile de baza ale unei anvelope moto

Anvelopele moto 12070ZR17 sunt direct responsabile de rulajul si deplasarea motocicletelor cu care sunt compatibile.

Deci, de retinut este faptul ca anvelopa moto 12070ZR17 reprezinta singurul punct de contact dintre drum si vehiculul tau.

In aparenta elementara, ea este in realitate produsul unei tehnologii avansate si este responsabila atat pentru acuratetea traiectoriei motocicletei, cat si pentru siguranta ta, riderule.

Un pneu nu este o simpla banda de cauciuc, ci este un ansamblu format din peste 200 de materiale cu proprietatii foarte diverse, a carui confectionare necesita o mare precizie.

Fiecare profil de pneu este un produs unic, cu calitati specifice in functie de cantitatile din fiecare material care intra in componenţa sa.

Cateva dintre aspectele care sunt influentate de natura materialelor care intra în componenta anvelopei moto 12070ZR17: confortul, tinuta de drum, distanta de franare si longevitatea.

Norme privind etichetarea anvelopelor

Anvelopele moto 12070ZR17, ca orice set de anvelope, se eticheteaza conform unor norme precise stabilite la nivel european.

Astfel, incepand cu 1 noiembrie 2012, toate anvelopele comercializate in Europa trebuie sa contina o eticheta cu informatii privind trei criterii de performanta.

Doua dintre acestea vizeaza protectia mediului inconjurator (eficienta energetica si zgomotul la rulare), iar cel de-al treilea vizeaza siguranta din timpul deplasarii.

Noua reglementare europeana impune ca toate anvelopele comercializate sa aiba lipita o eticheta care sa indice rezistanta la rulare, nivelul zgomotului la exterior si distanta de franare pe carosabilul umed si pe suprafete umede.

Reglementare are doua obiective principale, si anume:

  • informarea obioectiva a consumatorului referitor la performantele anvelopelor, performante cu care consumatorii nu sunt intotdeauna familiarizati.
  • sa ajute la imbunatatire performantelor anvelopelor, facand aceste date cunoscute publicului larg.

Noua reglementare este cu atat mai importanta cu cat impune afisarea datelor privind eficenta energetica a anvelopelor. Eticheta va arata precum eticheta lipita pe aparatura electrocasnica.

Eticheta va contine, asadar, clasa de performanta a anvelopei, pe baza a trei criterii, si anume: rezistenta la rulare, prin care se indica impactul asupra consumului de carburant si, implicit, nivelul emisiilor de gaze (notata cu clase de la A la G). De asemenea, eticheta va contine si informatii privitoare la aderenta pe carosabil umed, masurata prin distanta de franare pe suprafete umede (clase de la A la G).

In al treilea rand, pe eticheta va fi inserat si nivelul de zgomot la exterior, masurat in decibeli (dB).

Informatiile mai sus mentionate se pot regais si pot fi incluse si pe factura emisa de catre distribuitorul de anvelope moto 12070ZR17. Continutul va permite, in acest fel, ca utilizatorii finali sa fi mai bine familiarizati cu performantele anvelopelor pe care le achizitioneaza.

In concluzie, acestia pot sa compare mai bine anvelopele pe baza celor trei criterii de performanta enuntate anterior si sa ia, pe cale de consecinta, decizia cea mai buna care se impune in privinta alegerii setului de anvelope moto 12070ZR17 care li se potriveste.

Oferte de primavara la anvelope moto 12070ZR17   

Noi oferte de anvelope moto 12070ZR17 sunt disponibile in spatiul virtual, mai ales ca acum este sezonul in care mai toti riderii care se ingrijesc de buna functionare a motocicletei lor alerga dupa un nou set de anvelope moto 12070ZR17. Acestea sunt comercializate la preturi destul de accesibile de catre Uniform SRL, 124 lei.

Deci, acum este momentul in care ai ocazia sa te bucuri de oferte speciale pentru achizitii reusite!

Postați comentarii