Alegerea serviciilor de debitare laser

Există numeroși factori care contribuie la popularitatea largă a tăierii cu laser. În primul rând, tăierea cu laser oferă o precizie ridicată și precizie – avantaje cheie față de tehnicile tradiționale. De asemenea, tăierea cu laser garantează o performanță excelentă ori de câte ori este nevoie de tăieri curate și finisaje mai netede, deoarece utilizarea energiei laser pentru a tăia folosind un fascicul puternic focalizat poate menține toleranțe strânse în jurul regiunii dorite.

Deoarece debitarea profesionala cu laser se folosește în limitele zonelor strict definite, fără a fi nevoie de căldură suplimentară, se pot lucra secțiuni mult mai înguste din material comparativ cu alte tehnici. De asemenea, zona afectată de căldură a unui laser este relativ mică, ceea ce înseamnă că materialul lucrat este mai puțin afectat de deformare sau distorsionare care rezultă din modificările microstructurii sale. Și, spre deosebire de tehnicile concurente, tăierea cu laser poate produce geometrii extrem de complexe, cu o precizie mai bună și niveluri excelente de toleranță.

Așa cum am menționat anterior, laserele pot fi folosite pentru a tăia materialele de toate grosimile și sunt ușor manipulate pentru a oferi orice formă necesară, indiferent dacă clienții necesită un corp de vehicul sau o carcasă pentru telefonul mobil.

Procesul de tăiere cu laser este, de asemenea, foarte rapid și poate fi repetat cu ușurință, cu niveluri de precizie la fel de ridicate. Mulțumită lățimii kerf rezultate, această metodă permite niveluri mai mari de utilizare a foilor, permițând o cuibare eficientă a pieselor. Acest lucru face posibilă economisirea consumului de materiale și reducerea costurilor asociate cu deșeurile totale de resturi.

servicii profesionale de sudura

În comparație cu metodele tradiționale de fabricație, tăierea cu laser asigură un timp de plumb mult mai mic. Deoarece materialele de aproape orice dimensiune, formă și tip pot fi tăiate pe o singură mașină de tăiat cu laser, nu este nevoie de un timp îndelungat sau de configurarea mai multor mașini.

Acest lucru duce la o transformare mult mai rapidă atunci când utilizați servicii cu laser. De asemenea, laserele pot gestiona dimensiuni mari de proiect – la LASER PROCESSING ROMANIA, mașinile noastre pot gestiona foi de material de până la 52 ”cu 100”, cu grosimi de până la 1 ”.

În plus, dimensiunile mai mici de comandă pot fi livrate mai rapid și mai eficient, permițând producătorilor să reacționeze mai rapid la cererea pieței.

Un alt beneficiu al preciziei și preciziei tăierii cu laser este faptul că poate utiliza un procent foarte mare din materialul tău. Prin cuibarea tăieturilor în mod corespunzător, un tăietor cu laser poate maximiza numărul de componente și piese utilizabile din orice foaie de material dată.

Din nou, acest lucru duce la reducerea costurilor generale pentru proiectul dvs. și la timpii de finalizare mai rapide. Este nevoie de mai puțin timp pentru a schimba foi noi de materiale, iar procesul de prelucrare și tăiere este pierdut mai puțin de materia primă.

Tăierea cu laser este o metodă precisă de tăiere a unui proiect dintr-un material dat folosind un fișier CAD pentru ghidarea acestuia. Există trei tipuri principale de lasere utilizate în industrie: lasere cu CO2 Nd și Nd-YAG. Folosim utilaje CO 2. Aceasta presupune arderea unui laser care se taie prin topirea, arderea sau vaporizarea materialului. Puteți obține un nivel foarte bun de detalii cu o mare varietate de materiale. Rețineți că laserele CO 2 nu pot tăia metalele și materialele dure, însă le pot grava.

Cum functioneaza debitarea laser

Fasciculul este emis din ceea ce se numește „tubul laser” și este reflectat de mai multe oglinzi în sus în „capul laser” (ca un periscop.) În interiorul capului se află o lentilă care focalizează bine fasciculul pe suprafața materialului pentru tăiere sau gravare. .

Kerf se referă la cantitatea de material pe care laserul o ia la tăiere. (lățimea canelurii realizate în timpul tăierii.) Aceasta variază de la material la material și depinde, de asemenea, de toleranța fasciculului laser, adică lățimea fasciculului. Toate mașinile noastre au o toleranță foarte fină.

Postați comentarii