Apeleaza acum al procedurile de cavitatie! Vezi ofertele de la Fysiogand

Ce trebuie sa stie toata lumea despre aceasta cavitatie

Procedura / tratamentul de cavitatie se bazeaza pe influenta ultrasunetelor cu frecventa joasa (40Khz) . Presiunea generata de ultrasunetele cu frecventa joasa duce la formarea de bule mici si bule de vapori (bule de cavitatie) si implozie continua, membrana celulelor adipoase se rupe fara a afecta structurile adiacente si veti scapa usor de grasimea suparatoare.

Celulele adipoase se lichefiaza si se descompun, iar continutul (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) eliberate prin descompunerea lor sunt absorbite de limfa, excretate prin sistemul limfatic si eliberate prin rinichi si sunt eliminate treptat prin hidratare.

Dupa cavitatie, procedurile corporale, drenajul limfatic manual, masajul sub vid, masajul dermatologic, impachetarile im tunel in infrarosu sau paturile termice vor fi utilizate pentru drenajul limfatic pentru a elimina grasimea de cavitatie topita.

Cum functioneaza o astfel de procedura si care sunt recomandarile

cavitatie

Cu 24 de ore inainte de tratament, se recomanda ca, daca abdomenul este tratat, sa se consume alimente usoare si sa treaca cel putin 2 ore intre ultima masa si cavitatie.

La 72 de ore dupa tratament, este interzis sa consumati alimente bogate in grasimi si zahar. Se recomanda utilizarea alimentelor bogate in fibre.

Inainte si dupa tratament, trebuie sa consumati cat mai mult lichid (apa purificata, ceai neindulcit – cel putin 2 litri) pentru a stimula efectul de curatare a ficatului

Dupa faza de cavitatie, este recomandat sa faci miscare timp de 30 de minute (mers pe jos, alergare usoara, urcare pe scari)

Cat de des putem face un tratament

In conformitate cu cele mai recente linii directoare de tratament si specificatiile producatorului, Fysiogand recomanda:

  • Efectuati 6-12 tratamente pentru cele mai bune rezultate;
  • Dupa o serie de 6-12 tratamente, trebuie sa va odihniti timp de 4-6 saptamani pentru a permite corpului sa proceseze si sa elimine grasimea dislocata;
  • Doar o parte a corpului poate fi tratata o data;
  • Un nou tratament poate fi efectuat in aceeasi zona dupa 7 zile;
  • Dupa 3 zile, o alta zona a corpului poate fi tratata;
  • Daca este necesar, se pot efectua 1-3 tratamente la fiecare 6 luni pentru tratamentul de intretinere.

Postați comentarii