Clinica de oftalmologie din cadrul Romgermed are servicii complete!

Detalii despre Romgermed si Clinica de Oftalmologie

Daca purtati ochelari, ar trebui sa aveti consultatii periodice ale ochilor la o clinica de oftalmologie precum cea din cadrul clinicii Romgermed

Dar, in majoritatea cazurilor, cand simtiti ca viziunea si capacitatea de a va concentra asupra anumitor obiecte se inrautatesc, acesta este un obicei bun si se recomanda sa primiti o consultatie oculara.

clinica de oftalmologie

In plus, unele boli nu prezinta simptome, deci nu doriti sa exacerbati in continuare problema prin faptul ca nu sunteti tratat. In timpul consultatiei de oftalmologie la o clinica de oftalmologie, pacientului i se vor oferi o serie de teste specifice, care vor testa vederea, motilitatea musculara extraoculara, functia pupilei, campul vizual etc.

Vizita la clinica de oftalmologie din Bucuresti depinde de varsta. La anumite varste, pacientii trebuie sa aiba acest tip de consultatie. De aceea, se recomanda vizitarea cabinetului de oftalmologie din Bucuresti de cel putin 2 ori pe an.

Ce se intampla la un consult?

Consultul oftalmologic incepe cu masurarea puterii de refractie si a presiunii intraoculare, iar apoi vederea va fi verificata prin ochelari (daca pacientul le-a purtat inainte) si fara ochelari. Presiunea intraoculara ridicata poate indica glaucom.

Dupa aceste etape, pe baza rezultatelor consultului de oftalmologie, se recomanda verificarea polului anterior conform metodei de evaluare a oftalmologului, si apoi verificarea prezentei picaturilor de ochi facute din picaturi de ochi.

Pentru pacientii tineri fara probleme speciale, nu este necesar sa utilizati picaturi pentru dilatarea pupilei, dar pentru pacientii mai in varsta, din cauza cataractei, examinarea poate deveni mai dificila si apoi utilizati picaturi pentru a ajuta.

Daca dupa un consult oftalmologic, medicul nu primeste suficiente indicatii pentru a stabili un diagnostic clar, medicul poate efectua alte analize, precum analiza campului vizual sau tomografia nervului optic.

Nu amana sanatatea! Fa o programare acum la clinica de oftalmologei si lasa-te consultat de profesionisti!

Postați comentarii