Arcso – case pe structura din lemn pentru orice preferinta

Casele din lemn au reaparut in atentia publicului si tot mai multe familii le solicita. Acestea pot fi eficiente energetic si totodata construite perfect pentru ca fiecare locuitor sa fie in siguranta. Compania Arcso le pune la dispozitia clientilor case pe structura din lemn pentru orice preferinta, de diferite dimensiuni si in stiluri moderne. Tot de la Arcso poti solicita si mobilier urban sau elemente pentru locurile de joaca. Firma este una specializata in proiectarea, fabricarea si distributia produselor din lemn, cat si in industria constructiilor. Produsele pe care ei le produce acopera o gama variata de articole din lemn, de la mobilier pana la case de vacanta sau de familie.

Structura fiecarei case, indiferent ca este vorba despre cele de vacanta sau de familie, este una omologata, iar clientii pot alege din catalogul deja existent. In functie de preferinte, se poate opta si pentru constructii pe baza ideilor personalizate. Daca este vorba de constructii, compania isi asuma si productia de ferestre si usi interioare izolate, ce pot fi standard sau dupa cerintele specifice ale fiecarui client. In cazul in care ai probleme legate de planificare, pentru a economisi bani si timp poti opta catre una dintre modelele deja efectuate. In plus, daca doresti ceva unic sau vrei sa optezi pentru o modificare la o casa deja existenta, acestea se pot face.

Toate gandurile si ideile tale despre casa pot fi puse intr-un singur loc! Impreuna cu proiectantii poti discuta despre ceea ce iti doresti si despre felul in care vrei sa arate casa ta. Acelasi principiu se aplica si in cazul in care vrei sa optezi pentru mobilier sau pentru elemente specifice locurilor de joaca.

Case din lemn eficiente energetic

Pe site-ul arcso.ro ai la dispozitie o multime de modele de case din lemn eficiente energetic. Lemnul este un material elegant, ce poate combina cu usurinta stilul modern cu cel clasic, oferind un spatiu de locuit natural si cald. Pe langa faptul ca arata deosebit, acestea ofera si un confort fizic si termic la inalt nivel, indiferent de preferintele proprietarului.

Casele din lemn eficiente energetic pot fi familiale, de vacanta, pentru camping sau case familiale cu structura usoara. Toate acestea sunt concepute special pentru ca fiecare client sa se bucure de o atmosfera calda si primitoare, iar confortul sa fie unul excelent. Resursele utilizate pentru constructia caselor, cat si lemnul in sine, sunt de inalta calitate.

Mobilier urban pentru spatii special amenajate

Fie ca iti doresti un foisor in propria curte, in fata casei sau chiar in fata blocului, Arcso poate face ca visurile tale sa devina realitate! Mobilierul urban cuprinde modele de foisoare cu masa si banci, foisoare hexagonale sau Omega. Acestea au o calitate superioara, sunt durabile si rezistente la conditiile meteo extreme. Foisoarele sunt acoperite si pot fi locul ideal pentru a petrece timp in natura cu cei dragi. Daca te intereseaza un proiect de acest gen, compania Arcso poate fi contactata la numerele de telefon sau la adresa office@acrso.ro.

Postați comentarii