Implant de par și alte servicii pentru nevoile tale

Implantul de păr este uneori o necesitate pentru bărbați și mulți dintre ei evită acest subiect, din cauza variilor motive. Se întâmplă deseori să fie necesară o astfel de intervenție, iar din necunoștință de domeniu să o eviți. La Dr. Felix Hair Implant ai toate informațiile la dispoziție, ce te vor ajuta să iei o decizie bună pentru tine. Clinica este una renumită, cu servicii medicale și personal ultra specializat în acest domeniu, unde unele dintre cele mai cunoscute persoane din lumea mondenă și-au făcut apariția pentru tratamente. Poți beneficia de implant de par și alte servicii pentru nevoile tale, pentru ca stima ta de sine să fie la înalt nivel!

Serviciile de înaltă calitate sunt punctul forte al acestei clinici, fapt pentru care este atât de recomandată. Medicii cu experiență și multiple specializări sunt alături de tine pentru a-ți oferi unele dintre cele mai bune informații în ceea ce privește implantul de păr. Poți solicita acest serviciu ce se realizează în bune condiții, cu tehnici de ultimă generație. Tehnicile utilizate sunt minim invazive, iar după realizarea procedurii nu vor exista cicatrici sau sângerări. Totul se realizează pentru ca pacientul să se simtă excelent și să fie mulțumit de serviciile solicitate.

Pe site-ul drfelixhairimplant.ro ai la dispoziție toate informațiile necesare pentru transplantul de păr. Fie că vrei să faci acest pas în viitor sau te-ai hotărât că e timpul să acționezi, în ambele cazuri vei primi răspunsul tuturor întrebările legate de acest subiect. Pacienții se bucură de recuperare imediată, fără cicatrici, fără dureri și fără sângerări. Rezultatul final este 100% unul natural, datorită tehnicii Q-FUE. Implantul de păr se poate realiza atât la bărbați, cât și la femei.

Implant de par si reconstrucție capilară pe grefe de piele sau cicatrici

Clinica Dr. Felix Hair implant este singura clinică din lume în care s-a realizat cu succes implantul de păr pe pielea grefată. Restaurarea părului și a sprâncenelor pe pacienții cu piele grefată sau cicatrici post arsură este o procedură extrem de complexă, însă care s-a realizat cu ușurință în această clinică. Tehnica FUE manuală a dat randament și în acest caz, având rezultate deosebite. Aceasta le oferă pacienților posibilitatea de a se reintegra mai ușor social și de a-și recăpăta încrederea în sine.

Toate etapele implantului de păr se realizează exclusiv manual! Medicii realizează minuțios anestezia, extracția prin metoda Quality FUE și implantarea grefelor de păr. Ei sunt ultraspecializați și nu tehnicieni, așadar poți fi sigur/ă că ești pe mâini bune!

Alte servicii pentru nevoile tale

Implantul de păr nu este singurul serviciu pe care îl poți solicita în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant. Poți alege totodată și implantul de sprâncene, implantul de barbă și mustață, cât și reconstrucția capilară. Toate serviciile se realizează în bune condiții, având rezultate deosebite pentru fiecare pacient în parte. Consultațiile se pot face atât online, cât și la clinică, în funcție de posibilitățile fiecărui pacient.

Poți contacta clinica la numerele de telefon sau la:

+40 720.254.368 client@drfelix.ro

Postați comentarii