Avantajele externalizarii serviciilor de transport personal

In secolul 21 tot mai multe companii si firme apeleaza la externalizarea diferitelor servicii. Indiferent de domeniul de activitate, aceste companii si firme au identificat oportunitati multiple in externalizarea diferitelor servicii.

Printre serviciile pe care tot mai multe companii aleg sa le externalizeze sunt inclusiv acelea de transport personal. Daca gestionezi o companie cu mai multi angajati, atunci cu siguranta ca te-ar putea interesa care sunt principalele avantaje de care te-ai putea bucura atunci cand apelezi la serviciile pentru transportul de personal.

Eficienta din punct de vedere economic

Un prim avantaj pentru care merita sa ai in vedere externalizarea transportului pentru personalul angajat este faptul ca vei avea o mai mare eficienta economica. Costurile cu un contract pentru servicii de transport personal sunt considerabil mai mici decat a avea propriul parc auto pentru transportul personalului si cu angajarea soferilor. In acelasi timp vei economisi costul cu uzura parcului auto si cu consumabilele necesare pentru transportul personalului la locul de munca.

Organizarea mai eficienta a procesului de munca

Un al doilea avantaj important de amintit este faptul ca vei avea parte de o organizare mai eficienta a procesului de munca. Faptul ca personalul va ajunge la firma in acelasi timp, fara sa intarzie si va pleca de la locul de munca la o ora exacta inseamna o organizare foarte buna a programului pentru angajati.

Prin urmare sansele de a exista discutii privind eventuale intarzieri sunt foarte mici. Acest aspect este valabil mai ales in cazul acelor companii care sunt situate in zonele limitrofe ale localitatilor sau chiar la distante de cativa kilometri in afara localitatilor.

Cresterea productivitatii

Organizarea eficienta a modului in care personalul lucrativ ajunge la locul de munca inseamna implicit si faptul ca productivitatea va fi la cele mai ridicate cote. In consecinta vorbim si despre acest avantaj atunci cand avem in vedere serviciile de transport al personalului pentru companiile cu multi angajati.

Gradul de satisfactie ridicat al personalului

Tot in randul avantajelor de a externaliza serviciile de transport personal putem aminti gradul ridicat de satisfactie al angajatilor. Este mai putin stresant ca acestia sa stie ca se pot baza pe transport la si de la locul de munca la ore exacte si fara a depinde de transportul in comun. In plus costurile vor fi mai mici pentru angajati, dar in acelasi timp si costul de timp va fi mult diminuat. Aici vorbim despre faptul ca avand un orar stabilit al transportului la locul de munca, angajatii vor stii exact la cat pleaca de acasa, dar si la ce ora urmeaza sa se intoarca la incheierea programului de lucru.

In plus costurile vor fi mai mici pentru angajati, dar in acelasi timp si costul de timp va fi mult diminuat. Aici vorbim despre faptul ca avand un orar stabilit al transportului la locul de munca, angajatii vor stii exact la cat pleaca de acasa, dar si la ce ora urmeaza sa se intoarca la incheierea programului de lucru.

Mai putin stres

Nu in ultimul rand putem aminti in randul avantajelor faptul ca antreprenorul sau administratorul firmei care are nevoie de astfel de servicii pentru transportul personalului va avea parte de mai putin stres comparativ cu a avea propria flota auto pentru transportul angajatilor. Acest lucru datorita faptului ca nu va fi nevoie sa angajeze soferi, sa achizitioneze autovehiculele sau sa asigure intretinerea periodica a acestora.

Postați comentarii