Avantajele urmarii unui curs de auditor intern

Indiferent de domeniul in care activati, investitia in propria pregatire si dezvoltare profesionala este foarte importanta. In acest sens, urmarea unui curs de auditor intern va poate fi de folos in special daca activati in domeniul financiar.

Veti invata de la experti in domeniu, acestia overindu-va informatii variate ce va vor fi de folosit in cariera.

Ce puteti invata in cadrul unui curs de auditor intern?

In cadrul unui curs de auditor intern veti fi instruit de cei mai buni traineri din domeniu. Acestia va vor prezenta informatia astfel incat sa fie usor de inteles si de asimilat, dar si de pus in practica. Astfel, va veti forma baza teoretica necesara activarii in domeniul auditului intern, dobandind in acelasi timp capacitatea de a aplica aceste cunostinte in situatii practice reale.

Veti avea parte de consultanta cu privire la cazuri particulare, concrete, specifice companiei in care actiati. In plus, veti invata sa aplicati metolodogia de audit intern bazat pe riscuri.

Pe parcursul acestui curs de auditor intern veti invata sa folositi o abordare disciplinata si sistemica pentru evoluarea si furnizarea serviciilor de asigurare prin evaluarea conformitatii cu legislatia in vigoare, prin analizarea operatiunilor desfasurate, prin recomandarea unor controale si prin asigurarea garantiilor.

Acest training se bazeaza pe cerintele ISO 9001:2015 si pe principele-cheie ale unui responsabil cu protectia datelor cu caracter personal. Prin urmare, cunoasterea preliminara a acestora constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.

Ce puteti face dupa absolvirea acestui curs?

In urma finalizarii cursului de auditor intern veti avea capacitatea de a:

  • Planifica, pregati si desfasura o misiune de audit intern;
  • Superviza o misiune de audit;
  • Pregati raportul de audit;
  • Elabora teste pentru activitatea de audit;
  • Formula contestarile in urma acestor teste.

Cursul de auditor intern oferit de Training Professionals este acreditat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Ca urmare a finalizarii sale veti beneficia de un certificat de absolvire ce atesta cunostintele teoretice asimilate, precum si capacitatea de a desfasura activitatea unui auditor intern. Astfel, veti putea fi sigur ca detineti cunostintele si aptitudinile necesare evaluarii unei anumite organizatii in ceea ce priveste gestionarea sistemului de management al calitatii.

Postați comentarii