Radiofrecventa tripolara – un tratament ce merita toate laudele

Ce cunosti despre radiofrecventa tripolara?

Tehnologia implementarii radiatiilor tripolare prin radiofrecventa tripolara este cea mai recenta metoda neinvaziva si nedureroasa, poate fi foarte robusta si ajuta la eliminarea aspectului neplacut al pielii redat de celulita si ajuta si fermitatea pielii la nivelul tenului.

Undele electromagnetice ale procedurii de frecventa radio cu trei poli sunt efectuate pe toate nivelurile pielii, adica pe cele trei niveluri (epiderma, piele si subsolar). Reduceti nivelul de drenaj al celulelor adipoase ale pielii, fibrelor de colagen si elastinei.

Care sunt sugestiile expertilor?

radiofrecventa tripolara

Dr. Ramona Andronache, expert in nutritie la partenerul medical FYSIOGAND, recomanda:

Evitati expunerea la soare si la plaja, care poate provoca iritatii suplimentare si chiar deteriora pielea care a fost tratata cu radiofrecventa tripolara.

Cu toate acestea, daca nu puteti evita expunerea la soare: utilizati o protectie solara cu un factor de protectie minim de 30; acoperiti-va pielea cu o palarie sau umbrela.

Cand iti doresti un corp mai sculptural, nimic nu este mai usor decat sa alegi alte metode decat exercitiile fizice. Acest lucru va va ajuta sa obtineti rezultatele exacte de care aveti nevoie. In clinica de remodelare corporala Fysiogand, puteti utiliza in siguranta metoda cu trei poli a frecventei radio a fetei. In plus, puteti utiliza alte metode inteligente pentru a obtine un corp mai armonios.

Nu mai astepta un miracol, vino si tu la sedintele de remodelare prin radiofrecventa tripolara.

Principalele avantaje

Deoarece radiofrecventa tripolara functioneaza conform principiului „strangerii” (strangerea pielii), are ca efect cresterea contractiei pielii, remodeland astfel tesuturile. Sistemul de emisie a undelor electromagnetice la sfarsitul tratamentului accelereaza metabolismul si imbunatateste efectul final al tratamentului. Capul de tratament este racit la o temperatura de 8-26 grade Celsius, ceea ce reduce riscul de arsuri epidermice.

Prin urmare, beneficiile tratamentului de radiofrecventa tripolara sunt:

Postați comentarii