BCA | Un material clasic si des utilizat in constructiile de azi

Afla mai multe despre BCA

bca

Desi numele sau normal este Beton celular autoclavat, acest material de constructie este adesea denumit BCA. In ultimii ani, acest material de constructie a fost una dintre cele mai utilizate metode in constructia propriu-zisa. In ultimii ani, BCA a crescut in popularitate. Acest lucru se datoreaza proprietatilor sale unice care il diferentiaza de alte materiale de constructie, cum ar fi caramida.

Numele „BCA” inseamna beton celular autoclavat. Acest produs este folosit in diferite tipuri de structuri, oferindu-le o rezistenta foarte buna, un material inovator si foarte usor de asamblat.

Caracteristici ale materialului

Avand in vedere ca este realizat din materii prime complet naturale, nu se adauga substante nocive in procesul de fabricatie si nu se emite gaz toxic, BCA este un material ecologic, reciclabil, prietenos cu mediul, si nu va pune in pericol sanatatea oamenilor. Ajuta la protejarea mediul inconjurator, iar prin proprietatile sale izolante, ajuta la reducerea consumului de energie electrica.

Pe langa izolarea termica si fonica, BCA ofera protectie impotriva temperaturilor extreme, umezelii si mucegaiului.

Un alt avantaj important al BCA este ca reuseste sa confere structurii o mare stabilitate si o durata lunga de viata. Este un material ignifug care rezista la intemperii, inundatii si cutremure. Este, de asemenea, un produs economic care poate fi transportat, manipulat si instalat fara dificultate.

Peretii BCA sunt usor de realizat

Daca v-ati gandit vreodata sa faceti o structura din acest material BCA, stiti ca poate fi taiat la dimensiune cu unelte simple. De asemenea, instalarea este mai eficienta si mai usoara decat caramizile. In plus, peretii acestui material pot fi indepartati cu usurinta daca se doreste.

Acest material este unul dintre cele mai populare de-a lungul timpului si poate fi gasit si pe site-ul www.mesterumanole.ro. Mesteru Manole nu dezamageste niciodata clientii si ofera clientilor doar materiale de calitate.

Postați comentarii