Becuri Led – o inovatie la pret unic numai la Electric Concept

Ce trebuie sa stim despre becuri led

In ultimii ani, cresterea preturilor la electricitate a fost unul dintre motivele pentru care tot mai multi dintre noi suntem in cautarea de solutii pentru a reduce facturile la electricitate, dar asta nu ne deranjeaza. Uneori este greu sa faci compromisuri, dar cu putine cunostinte si cateva alegeri grijulii, putem ajunge cat mai aproape posibil!

Astazi vom discuta despre asa-numitele becuri economice Becuri LED, ale caror cotatii se diversifica din ce in ce mai mult, ceea ce a dus la aparitia mai multor modele pe piata, voi incerca sa le clasific pe scurt pentru a va ajuta sa alegeti produsul Ideal pentru dvs. , astfel incat sa puteti converti eficienta energetica in facturi mai mici de energie electrica si confort redus. Recomandarea noastra sunt becuri led de la electric-concept.ro

Despre tipul de lumina emanat

becuri led

Alegerea culorii luminii potrivite pentru spatiul dvs. poate face diferenta. Scara Kelvin este utilizata pentru a descrie temperatura culorii (sau cu alte cuvinte, culoarea luminii). O valoare mai mica indica faptul ca lumina galben-alba este mai calda, in timp ce o valoare mai mare indica faptul ca lumina alb-albastra este mai rece.

Lumina soarelui de dimineata ajunge la aproximativ 5500K, apusul soarelui atinge aproximativ 2500K, iar lumina lumanarilor ajunge la aproximativ 1600K.

In general, valoarea acestor becuri LED utilizate in spatiile rezidentiale si comerciale este intre 2000K si 6500K;

Albul cald (2700 Kelvin) este cel mai apropiat de fluxul luminos oferit de becurile incandescente traditionale, potrivite pentru dormitoare sau camere de zi;te vei bucura de iluminatul cald si confortabil;

Albul neutru (3500 Kelvin) poate fi utilizat in diferite spatii, foarte potrivit pentru birouri;

In bucatarie si baie, puteti folosi culori mai slabe (4100-5000K);

Sfaturi suplimentare pentru produse ideale

  1. Alegeti un bec cu functii inteligente, puteti utiliza smartphone-ul pentru a controla si schimba culoarea.
  2. Alegeti un produs cu garantie si un sistem de returnare clar.
  3. Nu uitati scopul de a cumpara fiecare bec. In acest fel, veti rezista tentatiei de a cumpara dispozitive colorate si inconfortabili care altfel ar fi instalati in casa.
  4. Alegeti becuri cu LED pentru echipamente de iluminat deschis. Becurile inchise, cum ar fi luminile de perete cu design clasic, vor schimba aspectul. Desi becurile cu LED genereaza foarte putina caldura, acestea sunt foarte sensibile la caldura din jur.
  5. Alegeti becuri de la producator.

Postați comentarii