Beneficii dispensere dezinfectare maini

Cauti o metoda prin care sa mentii un loc de munca, scoala, institutie publica mai protejata fata noul virus? Alege cu incredere gama de dispensere de dezinfectare de la Pressgel.ro si bucura-te de o reducere cat mai mare a imprastierii de germeni si reducerea numarului de imbolnaviri cu noul virus.

Este foarte important pentru afacerea a sa asiguri cat mai bine metode de preventie impotriva infestarii cu noul virus pentru a avea angajati cat mai bine protejati.

Gama noastra de dispensere de dezinfectare de la Pressgel.ro este tot ce ai nevoie pentru a-ti echipa afacerea, spitalul sau orice institutie publica – pe ca aceasta sa ofere protectia de care ai tu nevoie.

La noi pe site poti acum sa gasesti foarte usor un dispenser de dezinfectare care sa ofere protectia necesara de care nevoie afacerea ta. Gasesti acum 5 modele de dispensere de dezinfectare fiecare avand functii proprii ideale pentru orice loc in care se monteaza.

Deși nicio măsură nu este 100% eficientă în prevenirea bolii, studiile au arătat că soluțiile cu costuri reduse, cum ar fi dezinfectarea mâinilor cu produse de frecare pe bază de alcool, pot face o mare diferență pe termen lung. Standurile de dezinfectare a mâinilor promovează programe de îmbunătățire a asistenței medicale și programe de bunăstare la locul de muncă pentru clienți și angajați. Gelul pentru mâini, de exemplu, ucide 99,9% din cei mai comuni germeni de răceală și gripă. Numai acest lucru oferă o protecție amplă în războiul în desfășurare împotriva răspândirii bacteriilor dăunătoare. Asigurați-vă că locul dvs. de afaceri este pregătit cu suplimente de dezinfectant cu spumă pe bază de alcool pentru protecție pe tot parcursul anului de germeni. Clienții dvs. vă vor mulțumi pentru că vă asigurați liniștea minții și că vă mențineți un mediu mai curat în zonele cu trafic intens.

Deși există multe lucruri pe care încă nu le știm despre SARS-CoV-2, coronavirusul care provoacă COVID-19, știm că se răspândește cel mai eficient de la o persoană la alta sub formă de picături. Persoanele infectate emit aceste picături atunci când strănut, tuse și chiar vorbesc.

Aceste picături pot fi transmise direct prin aer – de exemplu, atunci când o persoană infecțioasă tuse în direcția altcuiva din apropiere – sau se pot așeza pe suprafețe, unde pot rămâne viabile ore în șir.

Virusul pătrunde în corpul unei persoane neinfectate prin contactul cu membranele mucoase din nas, gură sau ochi și se atașează de celulele tractului respirator superior pentru a stabili infecția.

În multe locuri de muncă, angajații împărtășesc un spațiu mic de birouri, lucrează într-un birou în plan deschis sau utilizează „birouri fierbinți” care sunt împărțite între mai mulți angajați diferiți în schimburi diferite.

Lucrătorilor aflați în aceste situații li se cere adesea să lucreze perioade lungi de timp în medii care îngreunează menținerea regulii de distanță recomandată de 4 m².

Această combinație – câteva ore petrecute în contact strâns – crește riscul transmiterii COVID-19. Acest lucru este ilustrat de un focar într-un centru de telefonie deschisă din Seul, unde mai mult de 43% dintre lucrători au contractat COVID-19 în februarie și martie.

Postați comentarii