Beneficiile Dynamics 365 pentru finanțe

Dynamics 365 pentru finanțe oferă clienților o experiență de utilizator modernă și familiară, cu analize încorporate, informații integrate și fluxuri de lucru. Prin utilizarea unui model de date comun și a unei platforme de aplicații uniforme, Dynamics 365 pentru finanțe  asigură consistența, interoperabilitatea și extinderea platformei.

Dynamics 365 pentru finanțe permite companiilor:

·   Începi cu ceea ce ai nevoie – industria corectă și aplicațiile specifice rolului. Dynamics 365 îți permite să îți conduci întreaga afacere în cloud și să o adaptezi la ritmul de creștere.

·   Crești productivitatea acolo unde crezi că este necesar. Organizezi procesele și fluxurile de lucru în aplicația ta de afaceri pentru a-ți crește productivitatea. Îmbunătățești colaborarea în zone nestructurate. Acest lucru oferă angajaților tăi instrumentele de care au nevoie pentru a crește productivitatea proceselor de afaceri.

·   Beneficiezi de o soluție flexibilă care combină funcționalitatea ERP și CRM într-o singură soluție și standardizează procesele din departamente și întărește cooperarea în unitățile de afaceri.

·   Utilizezi business intelligence (Power BI, Cortana Intelligence, Azure Machine Learning) cu aplicații de business. Deducerile din cantități mari de date, analizele extinse și procesele IoT de la domiciliu te ajută să conduci proactiv angajații și clienții către un rezultat optim. Cu Dynamics 365 pentru finanțe, datele și descoperirile sunt convertite în măsuri inteligente, după cum este necesar.

·   Să fii pregătit pentru creștere prin utilizarea aplicațiilor Dynamics 365 agile, consistente și adaptabile. Utilizatorii au posibilitatea de a face modificări și ajustări la procesele de afaceri, fără a lua în considerare IT-ul lor.

Ce oferă Dynamics 365 pentru finanțe întreprinderilor mici și mijlocii?

Dynamics 365 va conține Dynamics 365 Financials for Business,  o soluție completă de contabilitate și gestionare a afacerilor pentru companiile mici și mijlocii. Această ofertă se află în prezent în faza de previzualizare și este acum cunoscută sub numele de Microsoft „Project Madeira”.

Care sunt avantajele Power BI în Dynamics 365?

Instrumentele BI nu mai trebuie să fie operate separat de soluțiile de management al afacerii. Embedded Power BI poate oferi informații de context în zonele de lucru bazate pe roluri și tablourile de bord ale interfeței Dynamics 365 și astfel poate oferi recomandări pentru acțiune pe baza cunoștințelor dobândite prin analiză. Acest lucru are două avantaje mari: nu numai că mărește productivitatea și simplifică și scurtează funcționarea, dar oferă și întregii companii, în loc de opțiunile obișnuite de gestionare, claritate și colectare a datelor. Acest lucru duce la o calitate mai bună a datelor în timpul procesării și duce la decizii mai bune.

Poate Dynamics 365 să crească odată cu afacerea ta?

Prin intermediul ecosistemului Microsoft AppSource, clienții pot achiziționa aplicațiile funcționale de care au nevoie pe termen scurt și mediu, extinzând funcționalitatea și/sau adăugând mai mulți utilizatori pe măsură ce afacerea lor crește. Deoarece aplicațiile de afaceri utilizează un model de date comun și Dynamics 365 pentru finanțe permite o colaborare perfectă între aplicații, iar utilizatorul experimentează o funcționare consecventă.

Postați comentarii