Beneficiile unui masaj de slabire bine facut in salon

Din ce in ce mai multe femei care au kilograme in plus prefera sa combine alimentatia sanatoasa si dieta echilibrata cu un masaj de slabire efectuat la salon. Curele de slabire si alimentatia sanatoasa au efect numai combinate cu un masaj de slabit efectuat in cadrul unui salon specializat.

Centimentrii in talie si pe coapse se reduc, circumferinta soldurilor se topeste de la primele sedinte, iar detoxifierea organismului este asigurata si drenajul limfatic de asemenea. Specialistii sustin ca toxinele din organism sunt eliminate prin intermediul unui masaj anticelulitic viguros.

Ce presupune un masaj de slabire si in cat timp se observa efectele acestuia?

Un masaj anticelulitic eficient tonifiaza musculatura, reduce stratul adipos si determina eliminarea celulitei. In cadrul salonului http://freestylebeauty.ro care se ocupa si de servcii de epilare totala, tratamente de par, aplicare de extensii si machiaj profesional in Bucuresti, profesionistii asigura si un masaj anticelulitic foarte eficient, pe langa manichiura semipermanenta si sedintele de machiaj profesional si de fotoregenerare laser.

Dupa mai bine de 12 sedinte, femeile si barbatii care merg la sedinte de masaj anticelulitic vor observa efecte vizibile precum pierderea unui numar important de centimetri la talie, la coapse si in locurile unde specialistii efectueaza masajul. Un mod de viata activ, o dieta alimentara echilibrata, in combinatie cu masaj de slabire pot face minuni pentru aspectul clientelor.

Machiaj profesional in Bucuresti | Masaj de slabire | FreeStyleBeauty.ro

masaj de slabire

Masajul anticelulitic este un mod natural de a slabi, nu un mod fortat, este felul in care femeile si barbatii lupta cu kilogramele in plus, felul in care organismul scapa de toxine si silueta este redefinita, in care corpul pierde din tesutul gras si din centimetri si kilograme in plus.

Prim masaj se stimuleaza circulatia sangvina, se va tonifia musculatura si va lasa pielea moale si catifelata. Cu acest masaj se stimuleaza elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui, se accentueaza lipoliza si este un mod eficient de a slabi fara a supune corpul unor diete foarte drastice sau unor interventii chirurgicale invazive care pot avea efecte negative asupra vietii.

Postați comentarii