Nou German Kultur organizeaza cursuri online

Avand in vedere situatia actuala cu privire la limitarea deplasarii persoanelor, centrul de limbi straine German Kulturhaus îți oferă tot ce ai nevoie pentru a învăța limba germana de acasă prin intermediul cursurilor online.

Centrul de limbi straine specializat in predarea limbii germane German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri la distanță. Orarul este conceput ținând cont de constrângerile programului profesional și personal, cursurile se vor ține online pentru a putea fi urmate de acasă, conferind astfel flexibilitate.

Va oferim posibilitatea de invățare și perfecționare a limbii germana acum si in mediul online
Într-o epocă în care totul evoluează înainte de a avea timpul sa conștientizăm amploarea schimbării, este important să acumulăm cunoștințe, dar mai ales să ne păstrăm capacitatea de a învăța. Memoria, gândirea logică și critică se vor ameliora datorită exercițiului de a învăța o limbă străină.

De ce sa alegeti varianta online a cursurilor German Kulturhaus ?
German Kulturhaus sustine cursurile online pentru a veni în sprijinul doritorilor să învețe limba germană cu posibilitatea de a se bucura de un parcurs de învățare de calitate, punându-le la dispoziție module pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2, traineri cu experiență și metode moderne de predare la un preț mai avantajos decât cel al unui curs fizic, în sală.

Cum se desfășoară un curs de germana online?
Cursanții înscriși vor primi un link de conectare la conferința online ce va fi moderată de către trainerul dedicat cursului ales. Profesorul se va asigura ca toți cursanții urmăresc explicațiile expuse și că lucrează pe toate planurile specifice însușirii unei limbi străine: vorbit, citit, scris, ascultat.

Cui se adreseaza cursurile online organizate de German Kulturhaus?
Cursurile de limba germana organizate de German Kulturhaus se adresează tinerilor și adulților care doresc :

  • să evolueze în carieră
  • să înceapă studiul unei limbi străine căutate pe piața forței de muncă
  • să obțină un certificat de limba germană cu recunoaștere internațională precum Goethe-Zertifikat, ÖSD Zertifikat, etc.
    Așadar, pregătește-te din timp datorită cursurilor online German Kulturhaus pentru a evolua în carieră și pentru a face față nevoilor de adaptabilitate pe care contextul actual le impune. Vă invităm să accesați pagina in care puteti vedea preturi pentru cursuri de limba germana online și să vă înscrieți la cursul potrivit.

    Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la adresa de mail contact@germankulturhaus.ro și la numarul de telefon: 0773 973 955.

Postați comentarii