Beneficiile utilizarii vaselor de argint

Odata cu aflarea vestii unei sarcini, fiecare familie incepe sa caute informatii despre cum sa ingrijeasca mai bine bebelusul care va veni. Prin multimea de recomandari actuale se numara si aceea ca este foarte sanatos pentru intreaga familie, nu doar pentru bebelusi, ca hrana sa fie consumata din vase de argint. De ce? Pentru simplul motiv ca argintul este un material cu multe beneficii pentru oricine.

Mai ales in lumea medicala se stie ca argintul este un material care respinge bacteriile. Din acest motiv, in foarte multe cabinete si clinici medicale se gasesc tot felul de ustensile de argint. Folosind vase si tacamuri din argint va fi mult mai usor de mentinut igiena corespunzatoare unui bebelus: nu va mai fi necesara sterilizarea, ci spalarea normala cu apa calda si detergent va fi de ajuns.

Avand in vedere faptul ca argintul este un material care indeparteaza bacteriile, imunitatea copiilor va fi protejata daca nu chiar imbunatatita, deoarece vor avea ocazia sa manance intr-un vas perfect curat.

Argintul in forma sa pura este considerat toxic, insa odata cu adaugarea altor metale pentru a ajunge la forma care poate fi prelucrata si datorita tratamentelor aplicate, argintul devine un material non-toxic, deci perfect pentru sanatatea intregii familii.

Se stie ca recipientele de argint pastreaza alimentele si lichidele proaspete un timp indelungat. Niciodata o mama nu-i va oferi copilului mancare veche, insa daca acesta refuza sa manance la o masa sau intarzie, fiind pastrata intr-un recipient de argint, probabilitatea ca aceasta sa ramana proaspata este mult mai mare.

Argintul nu reactioneaza si nu se oxideaza la contactul cu fructele acide precum rosiile sau citricele, deci este sigur si din acest punct de vedere.

Cumpar argintarie | magazin de antichitati din Bucuresti | hqz.ro

cumpar argintarie

Avand in vedere toate afirmatiile, argintul este un material excelent de care se poate bucura intreaga familie. In cazul in care nu mai doriti sa le folositi si doriti sa vindeti o parte din obiectele detinute, cumpar argintarie de calitate superioara si in stare buna.

HQZ este un magazin de antichitati din Bucuresti si daca doriti sa vindeti argint sau alte obiecte, adresati-va echipei pentru o evaluare. Accesati http://hqz.ro/ pentru a vedea ce optiuni de vazare sau cumparare aveti!

Postați comentarii