Benzi LED la preturi avantajoase aceasta luna exclusiv ONLINE!

Cumpara benzi LED de la led-concept.ro!

Acest concept a luat nastere din dezvoltarea continua a tuturor tipurilor de tehnologii de-a lungul timpului. Cele mai recente inovatii aduse in domeniul producatorilor de iluminat includ aceste noi benzi LED.

benzi led

Conceptul de baza se bazeaza pe aranjarea mai multor unitati LED in serie pe un suport din plastic, care poate fi rigid, in forma de tija sau maleabil. Ascunse sau chiar continute in suport vor fi intotdeauna circuitele legate de tehnologia LED.

Asadar, diverse forme de iluminare care implica supraincalzire sau foarte voluminoase au condus la aparitia benzilor luminoase cu LED-uri, care fac parte din noua tehnologie care promoveaza productia de corpuri minimaliste, cel putin cu aceeasi eficienta in ceea ce priveste lumina produsa. Le poti monta intr-o sumedenie de locatii!

De ce sa alegeti sistemul de benzi led

Daca toate motivele enumerate mai sus legate de versatilitatea acestor benzi LED nu sunt suficiente, atunci este bine de stiut ca exista si alte avantaje.

Cu aceasta noua tehnologie in industriile conexe, ele pot ilumina o zona mai mare si pot consuma mai putin decat orice alta forma de iluminare bazata pe curent electric. In acest sens, se refera la nivelul unui singur bec.Dupa cum stim cu totii, tehnologia LED castiga intotdeauna in comparatie cu consumul si intensitatea luminii. Iata ce iti mai ofera tehnologia unor benzi LED:

  • 450 de lumeni, becurile de noua generatie au nevoie de 4-5 wati, iar becurile de vechea generatie au nevoie de aproximativ 40 de wati;
  • Pentru a obtine 1100 de lumeni, noua tehnologie necesita 9 pana la 13 wati, in timp ce clasica necesita aproximativ 75 pana la 100 de wati;
  • Daca amintim de intensitatea luminii principale, pentru 2700 de lumeni, becul nou are nevoie de aproximativ 27 de wati, iar becul traditional are nevoie de 150 de wati.

Cateva exemple de implementare

Daca vrem sa facem o lista scurta de locuri si articole care au nevoie de benzi LED pentru a ilustra inovatia. In acest sens, acest subiect pentru iluminat poate permite indivizilor sa iasa din zona lor de confort si sa permita creativitatii sa zboare.

Mai precis, ele sunt folosite pentru:

  • Creati efecte unice incorporandu-le in mobilier: mese, dulapuri etc.
  • Amplasat intr-un cadru construit de obicei pe tavan sau perete;
  • Sub pat sau canapea.

Te aspteptam pe led-concept.ro cu super oferte!

Postați comentarii