Tabla neagra striata este materialul versatil de care ai nevoie!

Hai sa aflii mai multe despre tabla neagra striata

Pentru a realiza compozitia materialului de tabla neagra striata, ca material de baza se foloseste otelul, care are o duritate de neegalat si este adesea folosit in proiecte importante si diverse. Apoi, urmatorul pas este rularea la cald, care este o caracteristica care o face deosebit de potrivita pentru articolele in care este prezenta umezeala.

Acesta este atributul care se regaseste in compozitia sa!

tabla neagra striata

Materia prima a materialului tabla neagra striata, care este cunoscut si ca unul dintre cele mai dure si mai rezistente materiale este otelul. Datorita procesului de productie si anume laminare la cald, poate fi folosit in zone cu umiditate ridicata si performantele sale nu sunt afectate. Desigur, tabla neagra poate fi obtinuta prin laminare la rece, iar performanta sa este diferita, iar metoda de utilizare este, de asemenea, diferita.

Putem spune ca este un material versatil care este folosit in proiecte de diverse scari si scopuri multiple. Prin urmare, unul dintre scopurile principale ale folosirii unei table  este de a oferi o mai buna protectie anti-alunecare. Pornind de la denumire, aceasta tabla neagra striata prezinta o proportie mare de dungi pe suprafata sa.

Cum a fost obtinut acest material?

Laminarea la cald pe care am mentionat-o anterior este procesul de productie pentru obtinerea acestui material. Pe scurt, trebuie sa reziste la temperaturi destul de ridicate care sa ajute la atingerea formei sale finale si sa indeplineasca toate cerintele sale. Mentionam mai devreme ca are doua fete, asa ca dungile care se gasesc pe una dintre laturi pot fi in forma de romb si in forma de lacrima. Ambele forme au acelasi scop si sunt suprafete perfecte pentru anti-alunecare.

Daca sunteti in cautarea unor astfel de produse, va rugam sa aflati despre promotiile online Marola din aceasta luna!

Postați comentarii