Betoane amprentate pentru o pavare cu stil

Noua soluție alternativa pentru pavelele clasice este betonul amprentat, acesta are poate avea aspectul de pavaj clasic iar dacă îți dorești un stil mai diferit poți alege  din numeroasele modele și culori. Îți dorești diversitate, sa ai de unde alege? Ai nimerit bine pentru ca spre deosebire de pavelele clasice, betonul amprentat poate avea aspect de piatra naturala, roca minerală sau chiar a lemnului iar gama de culori este și ea destul de variată.

Betonul amprentat este obținut printr-un procedeu special din ciment, coloranți, aditivi, agregate, fibre elastice și apa. Fibrele elastice din compoziția betonului au rol de a-l proteja împotriva fisurilor iar aditivii au rol a mări rezistența acestuia la inghet-dezghet. Stratul de culoare are o grosime de 10-20 mm și oferă betonului rezistenta ridicata.

Calitatea betonului amprentat tine foarte mult de modul în care se executa lucrarea, dar și de calitatea cimentului, aplicarea dozei corecte a ingredientelor, șamd. Urmărindu-se pașii mici dar esențiali v-ei putea obține un beton amprentat de calitate, rezistent în timp dar mai ales cu un aspect frumos de care v-ei fi mulțumit.

Principalele avantaje ale betonului amprentat.

Dacă vrei sa faci o paralelă între betonul amprentat și pavelele clasice și sa afli care sunt diferențele dintre acestea dar mai ales care soluția cea mai avantajoasa pentru tine, afla ca betonul amprentat este mult mai avantajos, iată de ce: În primul rând, calitatea și durabilitatea îl fac sa fie cel mai recomandat. O cerere de oferta cu siguranță îți v-a aduce un preț destul de rentabil iar la sfârșit o sa fi mulțumit de raportul calitate – preț.

 Suprafețele nu se prezintă denivelări nici după o perioada lunga de timp. În cazul pavelelor clasice, care se pun dala cu dala, pot apărea spatii între dale iar iarba își poate face apariția în spațiul dintre ele, în cazul betonului amprentat nu exista astfel de riscuri. Betonul amprentat are o rezistenta ridicata la intemperii și face fata la schimbarile de temperatura ( îngheț – dezgheț) dar și la acțiunea razelor UV. Costurile pentru execuție sunt relativ mici iar timpul necesar aplicării este mai scurt. Clientul își poate alege șingur culoarea și modelul care v-a fi amprentat pe beton, orice idee poate fi pusa în practica datorita matrițelor pentru beton amprentat.

Unde se poate aplica betonul amprentat?

Se potrivește atât de bine afara pentru pavarea curților, a teraselor, aleilor de acces, parcării, piețelor, spatiilor pietonale, etc. Pentru cei care doresc sa decoreze interiorul într-un mod mai inedit, cu siguranță pot opta pentru betonul amprentat. Îl poti folosi și la interior, pentru un design unic, betonul amprentat vertical se potrivește perfect decorării șemineului, a întrării dintr-o casa rustica, chiar și ca pardosea pentru cabina de dus. Faptul ca poate primii aspect de lemn sau piatra naturala îl face sa para mult mai prețios imitând foarte bine granitul, marmura sau chiar și orice tip de lemn.

Un design deosebit poate fi dat de betonul amprentat, iar acum poți sa ai parte de astfel de servicii chiar și în orașul tău. Cauta servicii beton amprentat București, Cluj, Timișoara și cu siguranță ofertele v-or fi enorm de multe.

Alege calitatea în primul rând și bucură-te de continut mai mult timp.

Postați comentarii