Cum trebuie sa se comporte pacientii dupa inserarea unui implant dentar?

Pacientii care, in sfarsit, decid ca este momentul sa schimbe ceva in aspectul lor fizic si in estetica danturii, in modul in care zambesc sau vorbesc, trebuie sa ia in calcul acoperirea golurilor rezultate in urma extractiilor dentare. Una din cele mai eficiente metode pentru pacientii care sufera de edentatie partiala sau chiar totala, sau pentru pacientii care au pierdut un singur dinte este implantul dentar.

Acest tratament de lux oferit de specialistii https://dentalprogress.ro/ in cele mai bune conditii include mai multe etape si presupune costuri mai ridicate, insa si satisfactia pacientilor este pe masura asteptarilor. Dental Progress, clinica vedetelor acum accesibila tuturor, se afla in topul celor mai renumite unitati medicale din capitala, gratie serviciilor impecabile pe care le ofera.

Ce presupune implantul dentar

Implantul dentar este un procedeu ce presupune inlocuirea dintilor prin inserarea unui surub din metal, a unui bont protetic, de care se prinde coroana dentara. Implantul dentar se va comporta si va arata intocmai precum dintele natural si, daca este intretinut in mod corect, are o durata de viata de cateva decenii. In plus, implantul dentar este singura metoda de inlocuire a dintilor care previne pierderea substantei osoase.

Costurile unui implant dentar sunt destul de mari, insa aceasta procedura merita fiecare banut atat din punct de vedere estetic, cat si al rezistentei.

Care sunt recomandarile post-operatorii

Este foarte important ca dupa procedeul inserarii unui implant dentar, pacientii sa nu deranjeze zona afectata, sa se odihneasca si sa se spele cu foarte mare grija pe dinti, respectand recomandarile de igiena a cavitatii bucale. In plus, se recomanda aplicarea de comprese reci in zona in care s-a inserat implantul si evitarea alimentelor tari, lipicioase sau greu de mestecat. Pacientii trebuie sa consume supe, iaurturi, sucuri sau alte combinatii de lichide usor de ingerat, si nu orez, seminte, nuci sau alte alimente de acest gen, solide si dure.

Cel mai bun implant dentar | clinica vedetelor acum accesibila tuturor | dentalprogress.ro

implant dentar

Este foarte important ca pacientii sa nu fumeze, sa ceara ajutor in cazul in care apar sangerarile, daca se confrunta cu dureri de nesuportat sau daca sesizeaza orice neregula in acest sens. Rezultatele in urma implantului dentar se vad in timp si, foarte important, aceasta procedura nu va afecta integritate dintilor vecini.

Specialistii ofera consultatii, oferta de pret este corecta si propun analize medicale si investigatii radiologice inainte de orice interventie stomatologica.

Postați comentarii