Blaturi de mobilier-Protege Parol

Dorești după blaturi din piatră sau lemn în bucătăria ta, dar pur și simplu nu le poți încadra în bugetul tău? Remodelarea este ridicol de costisitoare, dar una dintre cele mai simple modalități de a economisi bani este cu laminatul de plastic.

Când vă gândiți la blaturi din plastic laminat, sper să nu vă imaginați blatul de bucătărie colorat al bunicii, care se estompează de la soare și se desprinde la colțuri. Au venit mult în ultimii 10 ani și pot fi alegerea perfectă pentru remodelarea ta. Iată cateva motive pentru care le acordați o atenție serioasă.

 1. MIMEAZA PIATRA NATURALĂ PERFECT
  Cele 3 bucătării de mai jos folosesc toate laminate Wilsonart care arată ca granit, dar există multe opțiuni de culoare care arată ca marmură, cuarț și chiar și boabe de lemn.
 2. BLATURILE HPC SUNT MAI IEFTINE FATA DE CELE DIN GRANIT
  Dacă ați obținut vreodată o ofertă pentru blaturile din granit, probabil că ați avut un șoc de autocolant când a revenit prețul.

Chiar dacă aveți o bucătărie mică și alegeți o piatră ieftină, este posibil ca cotația dvs. să fie de minimum 2.000 USD. Puteți tăia rapid acest lucru în jumătate alegând în schimb laminat de plastic.

 1. BLATURILE DE MOBILA HPC NU SCAD VALOAREA MOBILIERULUI
  Mulți proprietari de case influențează modul în care blaturile vor afecta valoarea de revânzare a casei. Pentru a fi direct, cred că aceasta este o considerație prostească.

Alegerea unui anumit tipar este o decizie foarte personală. Chiar dacă eliminați bugetul și achiziționați o varietate scumpă de granit, persoana care dorește să vă cumpere casa ar putea să o urască, negând orice valoare de revânzare de care v-ați făcut griji atunci când ați ales blatul.

Dacă intenționați să vă vindeți casa în viitorul apropiat, cel mai bun lucru de făcut este să cumpărați un model atemporal de care să vă bucurați și care nu va ofensa potențialii cumpărători, deoarece este roșu vișiniu sau o nuanță bizară de albastru.

Laminatul nu va adăuga valoare casei dvs., dar nici un model atractiv nu-i va afecta. Atâta timp cât bucătăria este modernă și în stare bună, nu veți speria cumpărătorii.

 1. BLATURILE LAMINATE SUNT REZISTENTE LA CALDURA
  S-ar putea să fiți surprinși să aflați că blaturile moderne din plastic laminat pot rezista la temperaturi ridicate; atât de mult încât Consumer Reports le-a acordat atât lor cât și granitului același rating de „Excelent” atunci când le-au testat.

Descoperiti si gama noastra de manere si butoni de mobilier de calitate.

Postați comentarii